Doro lancerer brugervenlig vand- og støvafvisende mobil

Den svenske producent af simple og brugervenlige telefoner, Doro, er klar med modellen PhoneEasy 530X, som er både støv- og vandafvisende.

Doro lancerer brugervenlig vand- og støvafvisende mobil

Den velkendte producent af særligt brugervenlige og simple mobiltelefoner, Doro, er klar med en efterfølger til den tidligere PhoneEasy 520X, der har fået navnet PhoneEasy 530X.

Den opgraderede PhoneEasy 530X byder som den store nyhed på den såkaldte IP54-certificering, og det betyder med andre ord, at den er lidt mere hårdfør end de fleste andre telefoner.

Derfor er Doro PhoneEasy 530X ikke kun rettet mod sensiorer, der søger nemt håndterbare telefoner, men også eksempelvis håndværkere, der arbejder på områder med støv, der kan give normale telefoner problemer.

Læs også: 3 gode råd, når ældre skal have ny mobiltelefon [TIP]

Hvis du også blot ønsker den ekstra sikkerhed, der er i at have en mere robust telefon, der kan klare en lille regnskyl, er PhoneEasy 530X også et oplagt valg.

“Vi har udviklet Doro PhoneEasy® 530X til folk med behov for en mobiltelefon, der kan tåle lidt ekstra. Det kan være seniorer, som er meget aktive og tilbringer meget tid ude i naturen, eller som gerne vil have trygheden i at vide, at deres mobiltelefon ikke så let går i stykker, hvis den bliver tabt, eller hvis man ved et uheld vælter et glas vand ud over den,” fortæller Rudi Iversen, der er country manager for Doro Danmark.

Doro PhoneEasy 530X

Brugervenligheden er førsteprioritet

Som altid er der stor fokus på at sikre en høj brugervenlighed med Doros telefoner, så du ikke behøver at så tvivl om, hvordan du gør alle de gængse ting som at sende SMS-beskeder, se vejret, ringe til dine kontaktpersoner eller tage et billede med det indbyggede kamera med en opløsning på 2 megapixel og en tilhørende blitz.

Læs også: Emporia CONNECT: Senior med stil [TEST]

Mål og vægt: 130 x 52 x 13 mm, 96 gram
Skærm: 2.4” LCD-skærm (320 x 240 pixels)
Kamera: 2 MP-kamera med blitz og video
Batteri: 800 mAh Li-ion-batteri
Lagerplads: Op til 32 GB ekstra med microSD-kort
Farver: Sølv
Batteritid: Op til 8 timers taletid og 500 timers standbytid
Andet: IP54-certificering (støv- og vandafvisende), kompatibel med høreapparat (HAC), tryghedsalarm på bagsiden, bordlader, lommelygte, HD Voice

Doro PhoneEasy 530X

Pris og tilgængelighed

Doro oplyser ikke selv en pris på den nye Doro PhoneEasy 530X, men henviser i stedet til onlineforhandlere, som fører egne priser på telefonen.

Priserne ligger på 800-900 kroner, og du kan derfor få en yderst brugervenlig telefon med de mest almindelige funktioner til en ganske fordelagtig pris.

Redaktionen har mere til sagen

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden har holdt fast i temaet. 19/7/2015 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel omkring temaet Qualcomm under efterforskning af EUKlik her for at gå til artiklen.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Mobiltelefon..