Dummyenhed afslører: iPhone 7s og 7s Plus får glasbagside

De første billeder af iPhone 7s Plus er dukket op. Her ses et design med en ramme af aluminium og en glasbagside.

Dummyenhed afslører: iPhone 7s og 7s Plus får glasbagside

Al fokus har næsten været på den kommende iPhone 8 eller iPhone Pro, men Apple ventes også at lancere den specielle iPhone med OLED-skærm sammen med to andre modeller: iPhone 7S og iPhone 7S Plus.

Læs også: Forbes: Sådan vil Apples iPhone 8 se ud

Nu er tre billeder dukket op af sidstnævnte på hjemmesiden 9to5mac. De i alt tre billeder viser en dummyenhed, som blot består af det ydre design uden nogle komponenter indeni. På billederne ses et design, der formmæssigt fortsat ligner en iPhone 7 og 7 Plus, men materialevalget er som bekendt noget anderledes. Unibodykonstruktionen af aluminium er væk. I stedet ses en blank metalramme – formentlig af aluminium. Bagsiden er nu udført i et fladt stykke glas, og det ser ud til, at det giver en lidt skarpere kant ved samlingen mellem glasset og rammen.

iPhone 7s Plus
Foto: 9to5mac.com

De andre detaljer i iPhone 7 Plus ser ud til at være de samme som hidtil: Samme kameramodul med to sensorer og samme Lighning-port og højttalergitter i bunden.

Den helt store årsag til, at Apple skulle skifte aluminiumsbagsiden ud med glas er, at der er indbygget trådløs opladning. Trådløs opladning og metalbagsider er vanskeligt, men Qualcomm arbejder på en teknologi, som gør det muligt at bruge netop trådløs opladning igennem metalbagsider. Apple har dog, ligesom blandt andet Samsung, valgt farvet glas i stedet.

Læs også: Analytikere: iPhone 8 får voldsom pris på 10.000 kroner

iPhone 7s og 7s Plus ventes at blive udstyret med Apples kommende A11-processor, mens den billigste udgave af telefonerne vil gemme på 64 GB lagerplads. Apple ventes at løfte sløret for iPhone 7s, iPhone 7s Plus og den specielle iPhone med OLED-skærm om cirka en måneds tid.