Ekstremt robust version af Samsung Galaxy S23

Hvis du går og drømmer om en mobil, der er optimal til militære operationer, så bør du kigge efter den robuste Galaxy S23 Tactical Edition fra Samsung.

Ekstremt robust version af Samsung Galaxy S23

Samsung har introduceret sine seneste såkaldte missions-forberedte mobile løsninger, Samsung Galaxy S23 Tactical Edition og Samsung Galaxy Xcover 6 Pro Tactical Edition.

Telefonerne er skabt til at møde de specifikke behov, som militært mandskab, redningsmedarbejdere, forsyningsselskaber og andre sektorer har, så de kan forbedre sin driftseffektivitet og situationsopfattelse.

Se også: Test af Samsung Galaxy S23

Telefoner til militæret

Galaxy S23 Tactical Edition og Xcover 6 Pro Tactical Edition bygger på Samsung Tactical Edition-portefølje, der er kendt for at kunne hjælpe til under militære aktioner.

Disse smartphones er udrustet med specialiseret software og funktioner, der er designet til at støtte brugerne i at tage de rigtige beslutninger og udføre succesfulde missioner.

Samsung Galaxy S23 Tactical Edition.

Bras Haczynski, SVP og GM for B2B hos Samsung Electronics America fremhæver, at disse telefoner tilbyder fleksibilitet og support til Forsvarsministeriet og andre sektorer. De er blevet udviklet i samarbejde med det amerikanske Forsvarsministerium og bruges i stor udstrækning i alle dele af militæret, samt af redningspersonale især inden for FirstNet.

Se også: Robuste smartphones

Fungerer optimalt med radioer, droner og GPS

En af de primære funktioner i Tactical Edition-telefonerne er deres kompatibilitet med forskellige taktisk udstyr som radioer, droner og GPS, som giver konstant kommunikation i udfordrende omgivelser.

De har også support af 5G, LTE, CBRS, Bluetooth og Wi-Fi 6E med en unik båndlåsningsmode til 5G for at forbedre sikkerheden.

For at styrke sikkerheden kommer telefonerne med funktioner som Stealth Mode og Convert Lock så kommunikation og dataoverførsel er sikker. Derudover har de redskaber, der skal gøre det lettere at aflæse omgivelserne såsom Night Vision Mode.

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro Tactical Edition

Se også: Robotter udstyres med gevær

Ekstra beskyttelse af data og militærkrav

Samsungs Tactical Edition-smartphones er beskyttet af Samsung Knox og lever op til stramme industriregler om datasikkerhed. Dobbelte VPN-kæder og Knox Dual Data at Rest (DualDAR) giver også ekstra beskyttelse af data.

En Hypervisor Device Manager (HDM) tilfører endnu et lag af beskyttelse mod hacking. Derudover har Samsungs Tactical Edistion-løsninger en udvidet vedligeholdelsescyclus af softwaren på fire år, så de har løbende support frem til januar 2027.

Begge telefoner er designet til at kunne klare sig i hårde omgivelser med IP68-beskyttelse mod støv og vand, samt en konstruktion ifølge MIL-STD-810H-standarden.

MIL-STD-810H er en standard udviklet af det amerikanske militær til test og evaluering af pålideligheden og ydeevnen af elektronisk udstyr i en række forskellige miljøer, herunder temperatur, fugtighed, vibrationer og stød. Den indeholder retningslinjer for test og rapportering af en lang række parametre, herunder temperatur, fugtighed, vibrationer og slag.

Xcover 6 Pro Tactical Edition har et batteri, der kan udskiftes, mens Galaxy S23 Tactical Edition har en hurtig processor, kamera på 50 megapixel og et solidt etui for at være ekstra hårdfør.

For nu er telefonerne kun tilgængelige på det amerikanske marked.