En slank mobil eller et stort batteri – Hvad er vigtigst?

Afstemning: Er det vigtigst for dig med en slank mobiltelefon, der fylder mindre, eller er det batteri til flere dage? Deltag i vores afstemning.

En slank mobil eller et stort batteri – Hvad er vigtigst?

Mobiltelefonerne har udviklet sig meget de sidste år. Ikke helt så meget på udseendet, som er der sket af spændende ting indeni. Jo kanterne omkring skærmen er blevet mindre, og har givet os større skærme, vi har fået en notch(!) og utroligt flotte designs. Men indeni i telefonerne er mange ting blevet drastisk forbedret. Se bare på kameraet, hastigheden, softwaren, lyden og ikke mindst batteriet er blevet bedre.

Men skulle du ud at købe ny telefon lige nu, hvad ville så være vigtigst for dig. Foretrækker du et lækkert slankt design? Eller foretrækker du en lidt tykkere telefon med et stort batteri? 

Læs også: Skal der være trådløs opladning i din mobil?

En slank mobil med et mindre batteri, kan man komme utroligt langt med i dag. Der findes bl.a. flere muligheder for at lade op, fx trådløs opladning, og man kommer også langt med lynopladning. Her fået du tit op til 50% ladet op på bare 30 minutter. Et mindre batteri kan have flere fordele: Først og fremmest en slankere og generelt mindre telefon, men også en lettere mobil. Det er ikke alle der gider slæbe rundt på en 200 grams klods i lommen.

motorola moto z3 play
Motorola Moto Z3 Play er kun 6.8 mm tyk og vejer kun 156 gram. Den byder på 3.000 mAh batteri. Foto: Motorola

På den anden side så er der også en åbenlys fordel ved et stort batteri. Klatopladning af mobiltelefonen er bare ikke fedt. Det er rart at kunne tage af sted fra morgenstunden, velvidende at telefonen holder strøm hele dagen – og måske også dagen efter, uden at besøge en stikkontakt.

Motorola E5 Plus
5.000 mAh batteri. Motorola E5 Plus er noget tykkere på 9.4 mm og vejer 197 gram. . Foto: Motorola

Hvad er vigtigst for dig? Du stemmer herunder. Uddyb gerne dit svar i kommentarfeltet.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...