Er iPhone 14 robust? Se hvordan den klarer holdbarhedstest

Hvor robust en mobil er iPhone 14? Se test af holdbarhed, når det gælder ridser og pres / tryk, for den nye mobil fra Apple.

Er iPhone 14 robust? Se hvordan den klarer holdbarhedstest

Endelig er iPhone 14 på gaden og har fundet vej til både brugere og anmeldere. Det gælder også JerryRigEverything, der i vanlig stil tester telefonernes holdbarhed, når det kommer til ridser, ild og bøjelighed.

Designet af iPhone 14 er meget lig det, vi kender fra iPhone 13-serien, blot med lidt forbedringer oveni hatten. En af de vigtigste forskelle i hardwaren er, at glasset på bagsiden nu er lettere at tage af, samt at det er meget billigere at reparere telefonen.

Det er dog stadig en dyr telefon og det kan være en økonomisk fordel at købe iPhone 14 brugt.

Se også: Test af iPhone 14

Klarer ridser ret godt

Som det altid er tilfældet med holdbarhedstesten hos JerryRigEverything, begynder han med at ridse telefonen. Den får nogle mindre ridser på niveau 6 på Mohs hårdhedsskala, samt et par lidt dybere på niveau 7. Aluminiumsiderne kan holde til en hel del nærkontakt med skarpe objekter, men man kommer altså ind til den oprindelige farve på materialet.

Kameraerne på bagsiden af iPhone 14 skal have en overflade af safirkrystal på linserne, men testen afslører, at det ikke kan være tilfældet, for de får ridser på niveau 6.

Ildtesten resulterer i en række døde pixel, der ikke kommer til live igen, helt som forventet.

Se også: Priser på iPhone 14

iPhone 14 kan tåle voldsomt pres

Til sidst er det tid for Zach at bøje telefonen, og her klarer iPhone 14 sig flot og viser ingen tegn på at knække, selv under voldsomt pres. Lidt medtaget bliver den dog, når der lægges kræfter i.