Facebook tjener godt på smartphonebrugere

Facebook oplever vækst i indtjeningen og flere bruger tjenesten på mobilen.

Facebook tjener godt på smartphonebrugere

Onde tunger mener, at Facebook oplever medlemsflygt, men Facebooks seneste tal viser dog en stigning på antal smarphonebrugere. Hele 49% flere benytter Facebook på smartphonen hver dag, det er samlet 556 millioner daglige brugere.

Ikke alle er på Facebook hver dag, men da vi ofte har vores smartphone ved vores side, så er antallet af medlemmer der bruger Facebook over mobilen mindst en gang om måneden steget med 39%. Med den stigning udgør det tilsammen 945 millioner mennesker.

Facebook har i 2013 løbende indført reklamer i deres apps til Android, iOS og Windwos Phone og det kan ses på bundlinjen hvor Facebook har tjent US$ 2.59 milliarder, hvilket er cirka 14,2 milliarder dansker kroner. Heraf er 53% af Facebooks indtægter kommet fra reklamer.

Facebook er dog ikke helt tilfredse endnu, og ser gerne endnu flere medlemmer. Derfor forventer investorerne at Facebook vil angribe app’en ”Flipboard” med et alternativ så du kan få vist dine venners opdateringer, avisnyheder og lignende i et elegant magasin-format, igen via smartphonen.

Bruger du sociale medier på andre platforme end smartphonen?