Forventningerne store til HTC

Teleselskaberne og mobilekspert John G. har efter præsentationen af HTC One atter store forventninger til HTC.

Forventningerne store til HTC

HTC har netop præsenteret deres nyeste topmodel, HTC One, som skal vise de er klar til kampen på Android-markedet mod blandt andet Samsung, der lige nu sidder på Android-tronen.

 – Samsung sidder på Android-markedet

Efter præsentationen er forventningerne og tiltroen også tilbage ved HTC. One er bestemt konkurrence-dygtig på flere punkter og klart med i front på specifikationerne – og vigtigst måske, så ligner det at den innovation HTC blev kendt for atter er tilbage.

 – HTC One – alle specifikationerne

 – ”Har set HTC One og glæder mig til at få fingre i den endelige version. Tror den bliver god for HTC,” sådan lyder det fra administrerende direktør i Telia, Søren Abildgaard, til Mobilsiden.dk.

Han er ikke den eneste der er begejstret for det nye produkt. Også Morten Steen Jensen, indkøbschef hos TDC, er positiv stemt overfor den nye HTC-model.

 – ”HTC har med HTC One vist, at de stadig ligger helt i front på innovationen og det tekniske. De har pakket det hele ind i et godt design, og Sense giver en spændende ny brugeroplevelse, så vi ser frem til at få produktet på vores hylder,” siger Morten Steen Jensen.

Mobilekspert og chefredaktør på Mobilsiden.dk, John G. Pedersen er kort efter eventen også positiv.

 – “Det er klart den flotteste HTC-telefon jeg har set længe. Det er et flot stykke hardware og umiddelbart en imponerende skærm, det er bestemt en telefon som jeg glæder mig til at teste,” sådan lyder den første melding fra John G. Pedersen.

Der dog tilføjer, at det er skuffende den ikke kommer med Android 4.2, samt han generelt er spændt på at se hvordan telefonen performer. Ydermere er han lidt skeptisk omkring kameraet, som HTC siger er godt i dårligt lys, men billeder egner sig ifølge HTC ikke til store fremkaldelser.