Friske iPhone 5 rygter

Væg-til-væg skærm og home-knap med multi-touch? Ja tak!

Friske iPhone 5 rygter

Nu har der da efterhånden også været stilstand i iPhone 5 rygterne længe nok? Derfor kan det med glæde afsløres, at der netop er opstået et nyt sådant: Et nyt iPhone case design er kommet frem i rygtemøllen, og viser – hvis det er ægte, altså – at den kommende iPhone vil få:

– væg til væg skærm: Både op og ned er der nu mindre telefon og mere skærm.

– en bredere home-knap: kan det tænkes, at man skal kunne bruge multi-touch på sin iPhone nu?
– en buet ryg: Lidt i stil med iPad 2 og iPhone 3,ser det ud til, at den flade ryg fra iPhone 4 er blevet kasseret.

Ifølge rygterne bliver ovenstående design pt. sendt rundt til asiatiske case-designere, så de kan få sat gang i produktionen, og være klar med cases når iPhone 5 lander.

Som allerede skrevet, er en case ikke det optimale at basere spekulation udi næste iPhones design på…men casen harmonerer meget godt med tidligere rygter, og det lyder plausibelt med multi-touch til iPhone, når man tager den nylige OS X Lion i betragtning, hvor multi-touch er blevet en central del af brugeroplevelsen.

Desværre er der, vanen tro, ikke meget information fra Cupertino, så vi må væbne os med tålmodighed et par måneder, før vi får de endelige svar.

Historien forstsætter

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 26/7/2011 kom den efterfølgende historie med artiklen; iPhone 5 kommer den 5. september – Læs videre her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.