Galaxy Gear: Sådan bruger du dit smartwatch med andre Android-telefoner.

Hvis du er træt af at Galaxy Gear kun kan bruges med Samsungs udvalgte telefoner er her en løsning.

Galaxy Gear: Sådan bruger du dit smartwatch med andre Android-telefoner.

Galaxy Gear er Samsungs svar på et smartwatch, altså et armbåndsur, der forbundet med din Samsungs smartphone, kan vise tekstbeskeder, mail, besvare opkald og meget andet.

Men et af de store kritikpunkter har været begrænsningen i antallet af smartphones, der kan kobles sammen med Galaxy Gear. Det er kun ganske få af Samsungs telefoner der er godkendt til at kommunikere med Galaxy Gear.

Det kan der nu laves om på. Og ikke kun give adgang til flere Samsung smartphones, men til Android-telefoner i det hele taget. Eneste krav er dog umiddelbart, at telefonen understøtter Bluetooth 4.0

The UnLockr giver en step-by-step vejledning til, hvordan du får parret dit Galaxy Gear med andre Android-telefoner. Det kræver dog at Galaxy Gear bliver rootet og får ny firmware.

Vi har på Mobilsiden.dk ikke testet metoden, og kan derfor ikke garantere at det virker. Vi skal samtidig gøre opmærksom på, at hvis man kaster sig over metoden er det på eget ansvar.

Kilde: The UnLockr

Opfølgning på historien

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 25/11/2013 blev sagen bragt videre med historien; Huawei vil sende 20 mill. mobiler på markedet i Q4 – Du kan læse den her. Seneste nyt om tematikken finder du her.