Galaxy S24 Ultra kan også skifte til flad skærm

Samsung Galaxy S24 Ultra ser ud til også skifte fra den buede skærm til en flad skærm, der er mere pålideligt og robust.

Galaxy S24 Ultra kan også skifte til flad skærm

Det meste, vi indtil videre har hørt om den kommende Samsung Galaxy S24 Ultra, har været nyheder af den forventede slags – opgradering af kameraet, ændringer i designet, hurtigere opladning og den slags.

Men det seneste rygte er af den lidt mere overraskende variant. Ifølge den pålidelige tipster Ice Universe får den kommende Galaxy S24 Ultra en flad skærm i stedet for en buet.

Se også: Priser på Samsung telefoner

Fra buede til flade skærme

Samsung var de første til i 2014 at introducere designet med en buet skærm, da Samsung Galaxy Note Edge kom på markedet. Siden fik også Galaxy S8 og Galaxy S9-serierne buet glas.

Siden har de billigere serier gået tilbage til flade skærme, og nu kan også selskabets premium-serie komme til at følge trop.

Hidtil har mobilproducenterne solgt de buede skærme på telefoner på, at de kan give en mere fordybende visuel oplevelse og et slankere design. De kan også give bedre betragtningsvinkler og mindre spejling.

De kan dog også være mindre holdbare og mere udsatte for utilsigtede berøringer. Flade skærme giver en mere traditionel og pålidelig oplevelse med bedre holdbarhed.

En årsag til, at producenter som Samsung vælger at gå tilbage til de flade skærme kan netop være holdbarheden. Folk beholder deres telefoner i længere og længere tid og særligt de dyre premium-telefoner kan man have i 4-5 år, inden de skiftes ud og derfor er det vigtigt med et mere robust design.

Se også: Tilbud og priser på Samsung Galaxy S23

S24 Ultra får en større skærm

Ice Universe hævder, at Galaxy S24 Ultra bliver 79 mm bred, og det kan kun forklares med en flad skærm.

Galaxy S23 Ultra er 78,1 mm bred takket være de buede kanter, og det er meget usædvanligt, at man øger bredden på ramme omkring skærmen.

Vi tager dog ingenting for givet, og det kan være, at Samsung helt enkelt har valgt en større skærm og derfor også får en bredere telefon ud af det.

Se også: Guide til bedste kameramobil