Galaxy S8: Flere forudbestillinger end Note 7 og S7 tilsammen

Alle steder ser Galaxy S8 ud til være et hit, og antallet af forudbestillinger har allerede slået både Galaxy Note 7 og Galaxy S7.

Galaxy S8: Flere forudbestillinger end Note 7 og S7 tilsammen

Efterspørgslen efter de nye Galaxy S8’ere lader til at være enorm stor.

Sidste år satte Galaxy Note 7 rekord for antal forudbestillinger i Samsungs hjemland, men på bare to dage er det lykkes Galaxy S8 at smadre denne.

I løbet af de første 48 timer fra forudbestillings-sitet var åbnet blev der nemlig registreret mere end 550.000 enheder af S8 til bestilling. Det beretter BusinnesKorea.

Såfremt tallet er korrekt, så nærmer vi os 150.000 flere forudbestillinger, end hvad den Note 7 fik i sin tid, men endnu vildere så er tallet godt 5,5 gange større end antallet for sidste års Galaxy S7, i Sydkorea.

Se også: Displaymate: Galaxy S8 har den bedste mobilskærm nogensinde

Men det er altså ikke kun i hjemlandet, af S8 er på manges ønskeliste. Også i USA har Samsung oplevet et imponerende antal forudbestillinger, som allerede nu har oversteget antallet fra Galaxy S7 med et dobbelt-cifret procenttal.

Det fortæller Samsung i en mail til CNBC, hvor de også fortæller: “Majoriteten af de amerikanske forbrugere har valgt Galaxy S8+”. Yderligere er farven “Midnight Black” indtil videre den foretrukne i staterne fortæller Samsung.

Samsung har dog ikke udtalt sig om de konkrete forudbestillingstal i landet, men alt andet lige ser Galaxy S8 altså ud til at blive umådelig godt modtaget både i hjem- og udland.

Se også: Sammenligning: Samsung Galaxy S8 vs. Galaxy S7 edge