Galaxy S8 kan komme med helt ny Bluetooth-teknologi

Ifølge de seneste rygter bliver Samsung Galaxy S8 første mobil med Bluetooth 5.0.

Galaxy S8 kan komme med helt ny Bluetooth-teknologi

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Vi nærmer os udgangen af året, og vi har nu set alt hvad 2016 havde at byde på på mobilfronten. Det leder naturligvis tankerne hen mod næste års mobillanceringer, hvor især Samsungs næste Galaxy-mobil får spekulationerne i kog.

Seneste rygte lyder nemlig på, at den næste Galaxy, formentlig S8, bliver den første mobil med den nye teknologi Bluetooth 5.0.

Bluetooth version 5 er nemlig ikke set på nogle enheder endnu, og af samme grund ved vi heller ikke med sikkerhed, hvad den ny teknologi kan og formår.

Se denne: Samsung Galaxy S8 får ikke HiFi lyd fra Harman

Men ifølge folkene bag Bluetooth så vil den nyeste udgave få en ordentlig overhaling, og vil forbedre den på en lang række områder. Bluetooth 5.0 bliver dobbelt så hurtigt som sin forgænger og forbedrer sin datakapacitet med 800%.

Derudover vil rækkevidden bliver mere end firdoblet med Bluetooth 5.0, så nu skal du altså ikke være bekymret for at musikken stopper, når du kommer for langt væk fra højtaleren.

Det er SamMobile der bringer dette rygte, ligesom de på det seneste har bragt en række andre historier med spekulationer om den næste Galaxy-model.

Læs også: Samsungs personlige assistent i Galaxy S8 kan hedde Bixby

Der har bl.a. være tale om afskaffelse af jackstikket, et endnu større display og afsked med den almindelige model uden edge-looket.

Der er ingen tvivl om, at Samsung virkelig har meget på spil, når det gælder deres næste mobillancering, efter hele skandalen med Note 7.

Vi venter naturligvis også spændt og vil følge alt nyt frem mod den forventede præsentation i februar måned.

Se også: Vil Samsung afskaffe den almindelige Galaxy S-model?

Seneste nyt om Mobiltelefoner