Garmin lancerer Vivomove – et stilfuldt tracker-ur

Med Vivomove dropper sportsspecialisterne fra Garmin GPS-tracking for i stedet at give dig tracking-funktioner når du ikke træner.

Garmin lancerer Vivomove – et stilfuldt tracker-ur

Garmin har længe regeret på sportsscenen, med dedikerede GPS-ure til løb, tri, golf og andre discipliner. Fælles for de sportsbetonede ure er, at de især er møntede på at følge dig mens du træner.

Når det i stedet er dagligdagens aktiviteter der skal logges, tilbyder specialisterne nu en alternativ fitnesstracker, der ligner et almindeligt ur til forveksling: mød Garmin Vivomove.

Vivomove ligner et almindeligt ur på afstand, men byder på tracker-funktioner såsom monitorering af skridt, søvn og kalorieforbrug. En lille sort tæller på venstre side giver overblik over dagens aktiviteter, mens en rød tæller på højre side minder dig om at få rørt dig, hvis du ikke bevæger dig nok.

Uret er vandtæt ned til 50 meter, og kan klare sig et helt år på et sæt batterier. Batteriet er ikke genopladeligt, du skal derfor regne med at skulle forbi urmageren en gang om året og få det udskiftet.

Se også: Garmin Forerunner 220 anmeldelse – skræddersy din løbetræning [TEST]

Garmin Vivomove
Foto: Garmin

To slags finish, 6 varianter

Uret kommer i tre modeller i vekslende farver. Udvalget starter med den billige og enkle sportsmodel med silikonerem, den mere stilfulde Classic-variant med læderrem, samt den fineste model, Premium, med rustfrit stålfinish og læderrem. Remmene er standard 20mm-remme og er fuldt udskiftelige.

Priserne starter ved 1.400 kroner for Sport i enten sort eller hvid, Classic-edition løber op i 1.800 kroner i sort eller rosenguld, mens Premium er dyrest med en debutpris på 2.400 og fås i enten sølv eller rosenguld.

Du kan se Vivomove i aktion herunder:

Læs også: Nye UP-trackere fra Jawbone: den kvikke og slavepiskeren