Google løfter sløret for Pixel 9 Pro

Google kunne ikke vente til den officielle lancering. Efter flere lækager af Pixel 9 Pro, besluttede Google at lave sin egen teaser for Pixel 9 Pro.

Google løfter sløret for Pixel 9 Pro

I et indlæg fra Google på det sociale medie X lyder en prompt til Gemini: “Skriv et afskedsbrev til mig. Fortæl dem, at jeg har fundet noget nyt. Som faktisk føles magisk. Ikke bare det samme gamle. Og lad det starte med ‘Kære gamle telefon.” I en kunstfærdig overgang vises teksten på en telefonskærm, som snart vendes rundt og kaldes Google Pixel 9 Pro.

Se også: De absolut bedste Android-mobiler

Et første kig på Pixel 9 Pro’s design

Vi har set lækkede prototyper af Pixel 9 Pro i de seneste måneder, men der var altid en chance for, at de kunne være prototyper fra tidligere i produktionsprocessen eller endda falske prototyper. Dette officielle første kig fra Google bekræfter, hvad vi troede, vi vidste.

Pixel 9 Pro vil droppe den ikoniske kant-til-kant-kamerabjælke, der har prydet alle Pixel-telefoner siden Pixel 6 i 2021. I stedet vil der være et pilleformet kameraarrangement med tre fremtrædende linser.

Teaseren viser os kort telefonens skærm, men der er ingen måde at skelne skærmens størrelse på. Vi kan dog se den slanke hvide farve med afrundede hjørner, der minder om Apples nyeste iPhone-design.

Hvis Googles officielle design-teaser stemmer overens med Pixel 9 Pro-lækagerne, kan man måske også tro på billedet af prototypens startskærm – som afslørede 16 GB RAM og 128 GB lagerplads – og bekræftelse af, at telefonen er udstyret med et Tensor G4-chipsæt.

Se også: Den bedste og mest intelligente mobiltelefon

Pixel 9 lanceres til Made by Google-begivenheden

I slutningen af videoen teaser Google med datoen 13. august, hvor den næste Made by Google-begivenhed er planlagt. Den 13. august er dagen, hvor Google løfter hele sløret for Pixel 9 Pro.

Ud over Pixel 9 Pro forventer vi at se resten af Pixel-serien blive afsløret. Dette inkluderer basismodellen Pixel 9 samt potentielt nye tilføjelser til serien, som Pixel 9 Pro XL og Pixel 9 Fold.

Google kan også afsløre Pixel Watch 3, hvilket ville være godt timet efter Samsungs nylige lancering af Galaxy Ring og Galaxy Watch 7 Ultra.

Og så må vi selvfølgelig ikke glemme showets sandsynlige stjerne: Gemini. Med debuten af Apple Intelligence og den nyeste GPT-4o-model fra OpenAI vil Google uundgåeligt vise, hvad Gemini kan gøre. Det bliver spændende at se, hvilke funktioner Google kan matche sine konkurrenter på.

Se også: De absolut bedste iPhones