Google Pixel og Pixel XL: Pris og tilgængelighed

De to nye topmodeller fra Google, Pixel og Pixel XL, er her til aften lanceret. Se hvad de to smartphones koster og hvornår du kan købe dem.

Google Pixel og Pixel XL: Pris og tilgængelighed

Ventetiden er omsider ovre. Google har her til aften løftet sløret for de længe ventede Pixel-smartphones, som skal følge op på Nexus-serien.

I de forgangne måneder har der floreret adskillige rygter, som har indikeret, at disse to nye Pixel-telefoner ikke kommer til at ligge i samme relativt lave prisleje som hidtidige Nexus-telefoner – og det er der også noget om.

Google har nemlig allerede afsløret udenlandske priser på telefonerne i sin webshop – dog ikke de danske. Her ses det, at du som minimum skal finde $649 op af lommen, hvis du vil have en af Googles nye telefoner. For denne pris får du den mindste model, Pixel, med 32 GB.

Læs også: Google-topmodellerne Pixel og Pixel XL er nu officielle

Prisen bliver naturligvis højere, hvis du skal op i den større Pixel XL, lige som du også skal betale ekstra, hvis du vil have 128 GB lagerplads (både i Pixel og Pixel XL) frem for 32 GB. Den højeste pris finder du altså ved Pixel XL med 128 GB, hvor du skal af med $869.

Men hvor meget er det så i danske kroner? I nedenstående tabel kan du få et fuldt overblik over priserne på telefonerne, hvor Mobilsiden.dk giver et forsigtigt bud på, hvad de mulige danske priser vil lyde. De er udregnet på baggrund af de tyske priser, der traditionelt har været en smule lavere end de danske priser.

Pixel (5″) Pris
32 GB €759 (ca. 5.799 kr.)
128 GB €869 (ca. 6.499 kr.)
Pixel XL (5,5″) Pris
32 GB €899 (ca. 6.799 kr.)
128 GB €1009 (ca. 7.499 kr.)

Kan forudbestilles i de første lande

De to Pixel-telefoner er endnu ikke tilgængelig i Danmark, men derimod kun i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland og Australien, hvor de netop nu kan forudbestilles.
Her kan du vælge begge telefoner i de tre farver sølv, sort eller blå – eller som Google kalder dem: ’Very Silver’, ’Quite Black’ eller ’Really Blue’. Sidstnævnte er dog kun forbeholdt USA.

Hvis du vil have et eksemplar af Pixel eller Pixel XL, er der altså ikke andet for end blot at vente. Google Danmark kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse noget til Mobilsiden.dk om pris og tilgængelig herhjemme.