Hårdfør Samsung Galaxy S6 Active lækket på billeder

De første billeder er dukket op af den kommende robuste Active-udgave af Samsung Galaxy S6, som afslører det nye design.

Hårdfør Samsung Galaxy S6 Active lækket på billeder

En hårdfør udgave af Galaxy S6, kendt som Active, er lige rundt om hjørnet og kan ikke længere holdes bag lukkede døre hos Samsung-folk og samarbejdspartnere.

En hemmelig kilde har nemlig fået fingrene i den endnu ikke offentliggjorte Galaxy S6 Active og har straks sendt billeder af den til hjemmesiden GSMArena.

Efterfølgende har den kendte Twitter-bruger, evleaks, lækket to officielle pressefotos af Active-modellen i ganske god kvalitet, som afslører et par nye detaljer. Camuflagedesignet fra Galaxy S5 Active vender tilbage, og ud over den sorte udgave vist på de første billeder kommer der også en hvid variant.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Active er undervejs

Dermed ser de tidligere rygter ud til at holde stik, hvor de første beretninger om modellen dukkede op for to måneder siden. Her forlød det blandt andet, at Active-modellen først vil ankomme til det amerikanske teleselskab, og netop dette teleselskabs logo pryder bagsiden på de nye billeder, som kan ses herunder.

Samsung Galaxy S6 Active

Robust design i hårdfør plastik

Lige som med forgængeren, Galaxy S5 Active, er der et væsentligt anderledes design at finde i forhold til den normale udgave. Glasbagsiden er skrottet, og i stedet er der en massiv bagside af hvad der ligner plastik med en stor, fed ramme til at tage de hårde slag.

Den samme placering af kameraet og den medfølgende LED-blitz og pulsmåler ser ud til at være bibeholdt i Galaxy S6 Active.

Læs også: Samsung genindfører SD-kortet i Galaxy S6 Active

Forfra er der også store ligheder med forgængeren. De tre hardwareknapper under skærmen er udformet identisk, men er nu sorte i stedet for sølv. Resten ligner sig selv – en klassisk Samsung-udformet smartphone.

Samsung Galaxy S6 Active: De foreløbige specifikationer

De tidligere rygter lyder på, at der vil gemme sig et kæmpe batteri på 3500 mAh bag den robuste konstruktion, som er lidt over en tredjedel større end batteriet i den normale Galaxy S6.

De øvrige specifikationer forsøger Samsung at holde identiske med Galaxy S6. Det vil sige, at der er samme 5,1” skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, som er af Super AMOLED-typen.

Læs også: To Samsung-mobiler spottet: Galaxy Note 5 og ny Galaxy S6

Det anmelderroste kamera på 16 MP er også at finde, og det samme gælder for selfie-kameraet på 5 MP foran. Samsungs egen hjemmelavede Exynos-processor og de 3 GB RAM finder også vej til Galaxy S6 Active, men der vil ifølge rygter kun blive 32 GB intern lagerplads.

Det giver dog god mening, hvis de første forlydender er sande om, at Samsung genindfører muligheden for at indsætte et microSD-kort, som blev skrottet med årets topmodel.