Her er datoen for den kommende iPhone-lancering

Den kendte rygtespreder Evan Blass har angivet datoen for lanceringen af de næste iPhones, som vi formentlig ser den 16. september,

Her er datoen for den kommende iPhone-lancering

Rygterne om de næste iPhones florerer i stimer, og der går stort set ikke en dag, hvor vi ikke hører nyt om de kommende telefoner, via lækkede dokumenter, billeder og video. Men hvor de seneste rygter har budt mest på telefonernes design og funktioner, så er der nu nyt om lanceringen.

Skal vi tro den, som oftest, velinformerede tipster Evan Blass, så lander de næste iPhones i handlen den 16. september, mens et egentligt lanceringsevent vil komme 10-14 dage inden.

Vi er efterhånden vant til at møde de nye iPhones i september måned, så den rygtede dato virker efter alt at dømme meget plausibel, og samtidig har Apple før været glade for at starte iPhone-salget på en fredag, hvilket de netop vil ramme den 16. september.

Læs også: Ny video i høj kvalitet: iPhone 7 vs. iPhone 6S

Værd at bemærke fra den lækkede nyhed er videre, at Evan Blass ikke længere kalder dem for iPhone 7, og det har også længe været spået, at Apple vil gemme det navn til iPhones 10 års jubilæum næste år.

I stedet kan vi måske forvente et twist af 6S-navnet, eller simpelthen bare iPhone 6S 2016, mens iPhone 7 selvfølgelig stadig er en mulighed.

Se også: iPhone 7-priser lækket: Her er de mulige danske priser

Derudover forventer vi, at de nye iPhones designmæssigt vil ligne sine forgængere i 6-serien, med kun en anderledes kamera-bump og en afskaffelse af antennebåndene på bagsiden.

Yderligere tyder alle rygter på, at vi med de næste modeller må undvære mini-jackstikket, hvorfor mange også spekulerer i, om Apple vil inkludere evt. lightning-høretelefoner, eller måske nogle trådløse af slagsen.

Intet er naturligvis bekræftet endnu, og vi må vente til september med det endelige produkt. Som altid må vi også forvente, at den danske lancering af de nye iPhones vil komme lidt tid efter den amerikanske, og vi ser formentlig de nye telefoner 1-2 uger efter.

Læs også: Vil iPhone 7 få følgeskab af trådløse høretelefoner?