Her er de mest downloadede iPhone-apps i 2016

Apple har offentliggjort hvilke apps der her i Danmark er blevet downloadet flest gange i 2016 til iPhone og iPad.

Her er de mest downloadede iPhone-apps i 2016

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Som den årlige tradition offentliggør Apple hvert år årets mest populære apps til iPhone og iPad, og i år er ingen undtagelse. I forhold til sidste års liste gemmer der sig flere overraskelser.

I Danmark er den mest downloadede iOS-app er en app, der bliver ved med at være på alles læber. Der er naturligvis tale om sommerens helt store hit Pokémon GO.

På en 2. plads ligger Danske Bank med den populære app MobilePay, som har haft en positiv vækst oven på konkurrenten Swipps nedtur. 3. pladsen udgøres af en anden app, der bliver ved med at hitte som aldrig før – nemlig Snapchat.

Læs også: Her er de 10 mest populære apps i 2015

Facebook er repræsenteret på de næste tre placeringer. Først på en 4. plads med Messenger-appen, hvorefter det 5,6 mia. dyre opkøb, Instagram, er at finde. Til sidst ligger Facebook selv på en 6. plads. Google hitter også i Danmark, hvor YouTube indtager en 7. plads. Den 8. mest downloadede app i Danmark er quizspillet Trivia Crack på dansk, hvorefter den svenske streamingtjeneste Spotify ligger på en 9. plads. Til sidst er Google igen at finde – denne gang med Google Maps.

Listen over de 10 mest downloadede gratis iOS-apps i Danmark ser derfor ud som følger:

 1. Pokemon Go
 2. MobilePay
 3. Snapchat
 4. Messenger
 5. Instagram
 6. Facebook
 7. YouTube
 8. Trivia Crack på dansk
 9. Spotify
 10. Google Maps

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sådan ser toplisten ud i USA

I USA er det Snapchat, der har været downloadet flest gange i 2016, hvilket er fire placeringer bedre end sidste år. Dermed må Facebook se sig overgået, da det sociale medies Messenger-app indtager en 2. plads – præcis som sidst. Som den 3. mest downloadede app figurerer Pokémon GO, som på rekordtid blev et kæmpe hit.

4. pladsen indtages af Instagram, som også var den 4. mest downloadede app i 2015. Først på en 5. plads er Facebook at finde, men det er alligevel to placeringer bedre end sidste år. YouTube holder en 6. plads ligesom sidst, mens Google Maps på 7. pladsen har taget et stort spring fra sidste års 10. plads.

Den 8., 9. og 10. mest downloadede app til iPhone og iPad udgøres af tre streamingtjenester: Pandora, Netflix og Spotify. For alle 3 apps gælder, at de ikke var blandt de 10 mest downloadede apps sidste år.

Listen over de 10 mest downloadede gratis iOS-apps i USA ser derfor ud som følger:

 1. Snapchat 
 2. Messenger
 3. Pokémon GO
 4. Instagram
 5. Facebook
 6. YouTube
 7. Google Maps
 8. Pandora
 9. Netflix
 10. Spotify Music

Seneste nyt om Apps & sociale medier