HTC teaser for HTC 10 og lover den bedste BoomSound-lyd

HTCs kommende topmodel, HTC 10, vil give dig "den bedste BoomSound-lyd" og en "fejlfri, naturtro lydgengivelse", lyder det i en ny teaser fra HTC.

HTC teaser for HTC 10 og lover den bedste BoomSound-lyd

Taiwanske HTC har godt gang i teaserne for den kommende topmodel, som indtil videre ventes at få navnet HTC 10 i stedet for det mere oplagte HTC One M10.

Nu har HTCs amerikanske afdeling på Twitter udgivet endnu en teaser i form af en 39 sekunder lang video, der tegner godt for kommende ejere, der prioriterer lydkvaliteten højt. I videoen hører man speakeren i videoen sige, at HTC har ”været op om natten for at finindstille den højest mulige kvalitet”, hvor det bagefter lyder, at ”vi vil have dig til at opleve fejlfri, naturtro lydgengivelse”.

Læs også: HTC 10-topmodellen lanceres den 12. april

”Det er derfor, vi giver dig den bedste BoomSound nogensinde”, afslutter videoen til sidst med. Det tegner altså til, at HTC igen i år gør et stort nummer ud af lydkvaliteten i HTC 10 på trods af, at det ser ud til, at de to stereofronthøjttalere forsvinder.

Det kan dog også meget vel være, at fokus nu er flyttet til lyden via jackstikket og at der derfor ”blot” er tale af forbedringer af den såkaldte DAC (digital-to-analog converter). Det er formentligt ikke usandsynligt, at HTC implementerer Dolby Audio-teknologien lige som tidligere HTC-telefoner, hvor lydkvaliteten gøres fire gange mere detaljeret end CD-kvalitet.

Læs også: HTC 10 forsalg tyvstartet – pris lækket

Mens det stadig er lidt uklart, hvad der sker med HTCs BoomSound-højttalere i HTC 10, tegner der sig til gengæld et klart billede af telefonens design og specifikationer forud for eventen, der finder sted i London præcis om en uge – tirsdag den 12. april klokken 14:00.

Du kan således se frem til et design, der mest af alt virker som en krydsning mellem forgængeren One M9 og den billigere One A9, der blev lanceret i efteråret.

Telefonen gemmer på en 5,15” Super LCD5-skærm med en WQHD-skærmopløsning på 1.440 x 2.650 pixels, den kraftige firekernede Snapdragon 820-processor fra Qualcomm, et 12 megapixel UltraPixel-kamera med optisk billedstabilisering og laserautofokus, 4 GB RAM, 32 GB intern lagerplads og et 3.000 mAh stort batteri. Tilbage er der næsten de officielle priser og lanceringsdatoer.

HTC 10
Der er ikke en krog af HTC 10, vi ikke har set. Foto: Twitter.com (@evleaks)

HTC 10: Foreløbige specifikationer

Dimensioner: 144,6 x 69,7 x 9,6 mm
Skærm: 5,15″ Super LCD5
Opløsning: QHD (1.440 x 2.560 pixels)
Processor: Qualcomm Snapdragon 820 (4 x op til 2,2 GHz), Adreno 530-grafikchip
Kamera: 12 megapixel UltraPixel (Sony IMX377), optisk billedstabilisering, laserautofokus + 5 megapixel frontkamera (Samsung S5K4E6)
RAM: 4 GB
Intern lagerplads: 32 GB + microSD-understøttelse
Batteri: 3.000 mAh
Software: Android 6.0 Marshmallow + HTC Sense-brugerflade
Andet: Fingeraftrykslæser, USB Type C