Huawei afslører selv designet på P30-serien

Huawei i Holland har ved en fejl uploadet officielle billeder af den kommende duo. Samtidig har de også afsløret, hvad man muligvis også får med i købet, hvis man forudbestiller en af telefonerne.

Huawei afslører selv designet på P30-serien

Huawei lancerer deres kommende flagskibsserie, P30 og P30 Pro, til et arrangement i Paris på tirsdag, den 26. marts. Vi har allerede haft en udmærket idé om, hvordan de to telefoner kommer til at se ud, takket være en masse lækkede billeder.

Se også: Er denne video optaget med en Huawei P30 Pro?

Men nu har den kinesiske telegigant lukket ned for alle rygter omkring designet, ved selv at offentliggøre billeder, der bekræfter udseendet på den nye flagskibsduo.

Huawei P30 Front Back
Et af de officielle biller, com Huawei ved en fejl har lækket. Her ses P30 forfra og bagfra.

Den hollandske afdeling af Huawei er ved et uheld kommet til at uploade en side på deres hjemmeside, her til morgen, der promoverer Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Siden er efterfølgende blevet fjernet igen, men internettet glemmer som bekendt aldrig. Således florerer der nu en lang række, angiveligt oficielle, billeder, som også giver en indikation af, hvilke preorder-bundles der er i vente.

Læs også: Huawei P30 og P30 Pro får skærme fra Samsung

Billederne fortæller intet omkring specifikationerne på de kommende telefoner, men de bekræfter tidligere lækkede billeder. Begge telefoner får den dråbeformede udskæring i toppen af skærmen, og begge får et multi-kamera-setup på bagsiden. Huawei P30 Pro får fire linser på bagsiden, mens Huawei P30 må nøjes med tre.

Huawei P30 Sonos
Billedet fra Huawei, der angiveligt viser et forudbestillingstilbud på Huawei P30 med en Sonos One Højtaler.

Huawei har ikke afsløret den officielle udgivelsesdato for flagskibsduoen, men tilbyder ekstra goder til dem der forudbestiller inden den 8. april, hvilket tyder på at telefonerne rammer butikkerne netop den 8. april. Hvis man forudbestiller Huawei P30, ser det ud til at man får en Sonos One højtaler med kvit og frit, mens en forudbestilling af Huawei P30 Pro udløser både Sonos One og en trådløs oplader. Man kan selvfølgelig ikke forudbestille telefonerne før lanceringen på tirsdag, og vi ved ikke, hvorvidt vi får samme tilbud i Danmark. Huawei plejer dog at være garant for et ganske hæderligt forudbestillingstilbud, så forhåbentligt får vi et lignende tilbud herhjemme.