Huawei ansøger om patent på et kantløst smartphone design

Flere og flere producenter ser vi kaste sig ud i det kantløse smartphone design. Nu er Huawei også hoppet med på den vogn

Huawei ansøger om patent på et kantløst smartphone design

Der kommer flere og flere mobiltelefoner med kantløse designs. Senest OPPO med deres Find X og inden da Vivo Nex. Begge telefoner med hver deres kreative løsninger på, hvordan man løser problemet med et frontkamera, når der udelukkende er skærm på forsiden. 

Nu er populære Huawei også kommet ind i kampen. Der er nemlig dukket et smartphone design op, som de har søgt patent på tilbage i februar måned. 

Læs også: Huawei P20 Pro revet væk fra hylderne i Danmark

vivo nex oppo find x
Vivo Nex til venstre og OPPO Find X til højre, med hver deres bud på hvordan et kamera i en kantløs telefon. Billede fra Androidcentral.com og The Verge. Foto: Androidcentral.com

Huaweis løsning ser ganske interessant ud. Her ser vi fire metal rammer, der omkranser panel og resten af telefonens kabinet. Det hele er limet sammen og resultatet er usandsynligt smalle kanter, men i et design som skulle fastholde beskyttelse mod støv og vand.

Huawei kantløs telefon
Huawei har ansøgt om patent på dette kantløse smartphone design. Foto: letsgodigital.org

Kilde: LetsGoDigital
Om det er en løsning Huawei rent faktisk arbejder på eller om det er om de eksperimentere, kan vi ikke svare på endnu. Men det er interessant at se og en tegn på, at der er ved at ske noget. 

Hvad synes i om udviklingen med smartphones, som nærmer sig en forside i hundrede procent skærm? Vi er i hvert fald spændte på fremtiden, og allerede til næste år ser vi måske en foldbar telefon fra Samsung.

Læs også: Huawei Mate 20 får måske kæmpe 6.9″ skærm