Huawei arbejder angiveligt på en 6,5 tommer smartphone

Kinesiske Huawei følger tilsyneladende trenden på markedet for smarthphones, og arbejder angiveligt på en 6,5 tommer enhed.

Huawei arbejder angiveligt på en 6,5 tommer smartphone

Samsung har måske startet en jo-større-jo-bedre trend på markedet for smartphones, med deres Samsung Galaxy Note-enheder, der har fået noget større succes end forventet.

Det har fået flere andre producenter til at følge trop, og lancerer lignende store phablet-enheder med samme fællestræk: En stor skærm!

Huawei har deres 6,1 tommer Ascend Mate, LG deres nyeste flagskib Optimus G Pro på 5,5 tommer og Sony har flere 5 tommer enheder på markedet, skriver TechnologyTell.

Samsung har noget stort på vej, nemlig Samsung Galaxy Mega med 6,3 tommer, men det overgås måske snart at Huawei, der ifølge Digitimes arbejder på en phablet på 6,5 tommer skærm.

Producenterne bør måske overveje at udvide dere produktportefølje med bukser med ekstra store lommer, eller standse udviklingen af de stadigt større enheder, da vi ellers om få år vil gå rundt og tale i telefon i et 20 tommer fjernsyn.

Kilde: TechnologyTell, Digitimes