Huawei frigiver teaser for deres kommende P30 Pro

Huawei ved at der er stor interesse for deres kommende P30-serie. Nu frigiver de en reklamevideo som giver mere end den ser ud til.

Huawei frigiver teaser for deres kommende P30 Pro

Der er nu under to uger til Huaweis P30-serie er blevet en realitet. Vi har været vidne til en uanet mængde rygter, hvor de seneste virker rimeligt troværdige. Huawei har netop frigivet en teaser for P30, som ikke direkte afslører noget. Men der gemmer sig alligevel lidt interessante oplysninger i videoen.

Eventet for Huawei P30-serien bliver afholdt den 26. marts i Paris, ligesom Huawei gjorde med P20-serien. Ifølge de seneste rygter får flagskibet en stor 6,5 tommer buet skærm, fire kameralinser på bagsiden med en vild zoom. Indmaden stammer mest fra Huaweis Mate 20 Pro, men det ser ud til at den store skærmnotch er blevet meget mindre i P30.

Duel: Samsung Galaxy S10+ mod Huawei Mate 20 Pro

I videoen ser vi blandt andet et billede af månen, hvilket skulle være taget netop med P30 Pro. Dette er også blevet bekræftet af Huaweis vicepræsident for Global Product Marketing, Clement Wong. Så vi kan godt forvente at P30 Pro får imponerende evner indenfor kamerazoom.

18 sekunder inde i videoen bliver der også vist noget, der kunne tyde på et øget fokus på lyd. Om der her er tale om forbedret lyd eller ny teknologi er uklart. 

Til sidst så ser vi en række farver i videoen, som minder om de farverne på tidligere lækkede billeder af P30. Vi ser bl.a. en ny gradient farve, som går fra turkis til lilla, men også den efterhånden klassiske Twilight-farve.

Er der andet i har lagt mærke til i videoen?