Huawei giver en gratis skærmreparation til nye ejere

Har du lige købt eller overvejer du en ny mobiltelefon, så giver Huawei, måneden ud, en gratis skærmreparation med i købet.

Huawei giver en gratis skærmreparation til nye ejere

De fleste af os kender følelsen af, at tabe et stykke elektronik. Og specielt når det sker med en af nutidens smartphones, der som regel er pakket ind i glas, bliver man ekstra bekymret for en splintret skærm. Når skærmen først er gået i stykker, så er der mangler, der vælger ikke at få den skiftet af den simple årsag, at det ofte er rigtig dyrt. Den bekymring vil Huawei, i en periode, hjælpe med at eliminere. 

De har nemlig lavet en “tryghedspakke” til nye ejere af mobiltelefon i deres P30-serie, altså P30, P30 Pro og P30 Lite. Hvis du køber en Huawei P-serie i dag og frem til den 31. juli, så giver de nemlig en gratis skærmreparation med i købet. 

“Vores research viser, at næsten alle forbrugere mener, at en smadret skærm er det mest sandsynlige og bekymrende uheld, man kan forvente som smartphoneejer. Mange ser deres smartphone som en virkelig værdifuld ejendel, og det forstår vi godt hos Huawei. Derfor lancerer vi denne tryghedspakke til brugere af vores prisvindende P30-serie, så vi kan mindske den her bekymring hos forbrugerne,”

siger Wang Yanmin, President of Huawei Device, CEE and Nordic.

Sådan får du gratis skærmreparation med Huawei P30-serien

For at blive omfattet af Huaweis tryghedspakke til nye P30-ejere skal du inden for kampagneperioden, der løber fra 15. juli til den 31. juli, købe en smartphone fra P30-serien og aktivere og registrere den i Huaweis HiCare app.

Det gør du ved at åbne HiCare appen, klikke på servicebanneret, sikre at du har den seneste version af HiCare-appen og så registrere din Huawei-konto. Herefter sikrer du dig, at du er logget ind, og så vil din dækning træde i kraft efter cirka 7 dage. Herfra er du sikret en gratis skærmreparation, hvis uheldet er ude inden for det første år efter dit køb.

Herefter kan du gratis få repareret skærmen på din P30, P30 Pro eller P30 lite hos Huaweis autoriserede servicepartnere, Care1 og Mentech.

Et skærmskifte på en Huawei P30 Pro koster, hos Mentech, lige nu 3.399 kroner, så det er bestemt værd at tage med, hvis valget ender på en Huawei-mobil.