Huawei lancerer MediaPad M5 lite

Huawei lancerer nu en lillebror-model til MediaPad M5, til både arbejde og underholdning.

Huawei lancerer MediaPad M5 lite

MediaPad M5 lite kommer med en 10.1 tommer 1080p-skærm, Quad Stereo højtalere som er udviklet i samarbejde med Harman Kardon, og forbedret øjenkomfort.

Læs også: Huawei lancerer nye wearables: Huawei Watch GT og Band Pro 3

“Huawei MediaPad M5 lite er en elegant designet tablet, der kombinerer æstetik, ergonomi og den nyeste teknologi på markedet. Med en slank figur og afrundede glaskanter ligger den godt i hånden, og med forbedret lyd- og skærmteknik er den oplagt at have med på både jobbet, rejsen og til film i sofaen.” – Sådan skriver Huawei om deres nye tablet.

MediaPad M5 lite
Ifølge Huawei er MediaPad M5 lite oplagt til børn. Foto: Huawei

“Ambitionen med Huawei MediaPad M5 lite har været at udvikle en tablet, der både fungerer optimalt, når du skal håndtere e-mails på arbejdet, og når du har brug for at slå hjernen fra med noget underholdning efter fyraften. Alt dette får man med M5 lite i en rigtig god kvalitet og endda til en virkelig skarp pris,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Læs også: Huawei Mate 10 Pro og P20 Pro får snart Android 9 Pie

Bedre lyd, klare billeder og eye-comfort.

Huawei har udstyret MediaPad M5 lite med Quad-højtalere der skulle mindske forvrængning og levere mere bas. Højtalerne er udviklet i samarbejde med Harman Kardon, som med deres Golden Ear-teknologi giver et rigt lydbillede til både film, musik og spil. Med Huawei Histen 5.0 Stereo audio leverer højtalerne også 3D-surround og reducerer ekstern støj.

Skærmen er en 10.1 tommer Full HD-skærm som understøtter Huaweis ClariVu-teknologi. ClariVu fremhæver skærmens lysstyrke og klarhed, og tilpasser automatisk kontrast og farvemætning. Ifølge Huawei garanterer det smukke, levende billeder og den bedst tænkelige oplevelse hver gang.

Derudover kommer MediaPad M5 lite med 2,5D-skærmglas, der gør tabletten mere robust overfor stød og slag, forbedret eye-comfort mode, der effektivt reducerer skadeligt blåligt lys, og påmindelser hvis skærmen er for tæt på ansigtet. På den måde kan man roligt overlade tabletten til børn.

MediaPad M5 lite
MediaPad skulle også være et ganske glimrende arbejdsredskab. Foto: Huawei

Også et arbejdsredskab.

Til Huawei MediaPad M5 lite medfølger den nye Huawei M-Pen lite stylus. Den er udstyret med 2048-lags berøringsfølsomhed som, ifølge Huawei, gør det muligt for dig at tage noter og skrive e-mails på en mere effektiv og intuitiv måde. Derfor mener Huawei, at tabletten er et oplagt arbejdsredskab, både når du skal tage referat fra et møde eller lige skal besvare et par mails på vej hjem i toget.

Batteriet på 7.500 mAh leverer strøm i op til 12 timer, hvilket burde være nok til både arbejde og underholdning i løbet af dagen. Hvis tabletten skulle løbe tør, kan den lades fuldt op på mindre end tre timer.

Huawei MediaPad M5 lite er allerede i handlen hos blandt andet Elgiganten og Power. M5 lite kommer i to varianter med og uden data LTE til følgende vejledende priser:

  • M5 lite WiFi (3GB RAM+32GB ROM inkl. pen): 2.399,00 kr.
  • M5 lite LTE (3GB RAM +32GB ROM inkl. pen): 2.699,00 kr.