Huawei lancerer også Porsche Design Mate RS i morgen

Der er ikke kun en ny P20, P20 Pro og P20 Lite at se frem til ved morgendagens Huawei-event. En ny topmodel, Porsche Design Mate RS, afsløres nemlig også.

Huawei lancerer også Porsche Design Mate RS i morgen

I morgen løfter Huawei sløret for P20-serien, der har været længe undervejs. Hidtil har det kun været ventet, at Huawei præsenterer de to topmodeller P20 og P20 Pro samt budgetmobilen P20 Lite.

Der er dog også en anden nyhed ud over P20-serien. Huawei kommer nemlig også til at præsentere en helt ny smartphone kaldet Mate RS, som er lavet i samarbejde med Porsche Design. Det skriver hjemmesiden GadgetMatch.

Læs også: Huawei-drilleri: blokerer udsynet til Apple-butik

Navnet på den kommende topmodel er afsløret af Huawei selv. Førnævnte medie er allerede til stede ved Grand Palais i Paris, som er stedet, hvor Huaweis event foregår. Her spottede mediet en stor væg, der reklamerer for Huawei og Porsche Design – et samarbejde der har fundet sted siden Mate 9 Porsche Design.

På banneret står der også navnet på en endnu ikke lanceret model: Porsche Design Mate RS. Dertil har Huawei også teaset for netop en nyhed fra Porsche Design på Twitter. Der er altså ikke megen tvivl om, at der i morgen bliver præsenteret en ny Mate-mobil, hvilket er noget usædvanligt, da nye Mate-smartphones normalt først ser dagens lys et halvt år senere end P-serien.

Porsche Design Mate RS
Porsche Design Mate RS. Foto: Weib.com (ichangezone)

Sådan ser Porsche Design Mate RS ud

Det er ikke kun navnet, der er blevet afsløret. Helt tilbage til den 8. marts har Huawei-tipsteren lækket et pressefoto af netop denne smartphone på det kinesiske sociale medie Weibo. Her ses et helt nyt design, som hverken ligner de kommende P20-smartphones eller sidste års Mate 10-telefoner. Selve konstruktionen med en skinnende og blank sort bagside er godt nok fuldstændig identisk, men alle elementerne bag på er nærmest roteret 90 grader og placeret nye steder.

Læs også: Så vildt bliver det tredobbelte kamera i Huawei P20 Pro

På P20 Pro er de tre kamerasensorer placeret på højkant, mens de på Porsche Design Mate RS har fået plads ved siden af hinanden på samme måde som P10-serien. Også Huawei-logoet er roteret 90 grader, så det er placeret normalt på Porsche-mobilen. Sidst, men ikke mindst, er der tilføjet det obligatoriske Porsche Design-logo på bagsiden ligesom de tidligere produkter, som Huawei har designet i samarbejde med firmaet.

Porsche Design Mate RS
Porsche Design Mate RS (venstre) og Huawei P20 Pro (højre). Foto: Weib.com (ichangezone)

Hvad angår specifikationer, vil den formentlig matche P20 Pro eller overgå den. Den ser ud i hvert fald ud til at have samme kamerasetup, så de øvrige specifikationer vil formentlig også ligne P20 Pro. Det er også en mulighed, at denne Porsche Design Mate RS får svimlende 512 GB lagerplads.

Læs også: Huawei P20 Pro hastighedstestet: Halter efter konkurrenterne

Huawei arbejder i hvert fald på en smartphone, der får 512 GB lagerplads, men det er ikke sikkert, at den allerede bliver lanceret i form af Porsche Design Mate RS. Der går nemlig forlydender om, at det også kan være en kommende Mate X, der kommer med 512 GB lager.

Huaweis P20-serie samt den kommende Porsche Design Mate RS bliver præsenteret i morgen klokken 15:00 dansk tid. Mobilsiden.dk dækker naturligvis eventen og er også til stede i Paris.