Huawei Mate 20 får måske kæmpe 6.9″ skærm

Den kommende afløser i Huaweis Mate serie får efter nye rygter en stor 6.9" AMOLED skærm. Her er nyt om Huawei Mate 20.

Huawei Mate 20 får måske kæmpe 6.9″ skærm

Fjerde kvartal er som regel en spændende tid i mobilverdenen, og i år ser ikke ud til at være en undtagelse. Der går nemlig rygter om, at Huawei har tænkt sig, for en stund, at være kongen af displaystørrelse med deres kommende Mate 20. 

Ifølge rygterne har de nemlig været ude, at bestille et nyt parti af 6.9″ AMOLED displays hos selveste Samsung. Angiveligt skulle disse store skærme ikke være buede, som man ser på mange nyere telefoner, men i stedet være flat. Ligesom på den nuværende Mate 10 Pro.

Læs også: Huawei P20 Pro revet væk fra hylderne i Danmark

Huawei Mate
Foto: thebell.co.kr

Ved Samsung Galaxy Note9 går rygterne på en 6.38″ skærm, og iPhone X Plus rygtes at komme med en 6.5″ skærm. Det kan altså betyde at Huawei Mate 20 bliver mobilen flagskibet med den største skærm. 

Om man så synes det er en god beslutning, er selvfølgelig op til den enkelte. Jeg er dog personligt ikke fan af skærme så store. Enhåndsbetjening bliver nærmest umuligt, når man kommer over de 6″, alt efter hvor store hænder man har.

Angiveligt skulle grunden til at Huawei kaster sig over den store skærm være, at de pt. er den førende mobilproducent i Kina. Huawei vil selvfølgelig gerne bibeholde den placering, og da kineserne efterspørger større og større skærme, så giver det god mening. 

Læs også: P20 Pro er Huaweis bedst sælgende i Vesteuropa nogensinde