Huawei Mate 20 Pro: Pris og tilgængelighed

Huawei Mate 20 Pro er lanceret. Her får du pris og tilgængelighed på den.

Huawei Mate 20 Pro: Pris og tilgængelighed

Huawei Mate 20 Pro er endelig blevet lanceret. Den byder på masser af ny spændende teknologi, som vi glæder os meget til at prøve ordentligt af. Vi har været heldige at prøve den af ganske kort, hvilket du kan læse meget mere om i disse artikler:

Huawei Mate 20 Pro er officiel – her er den

Vi går selvfølgelig i gang med testen af den med det samme, så vi snart kan give jer vores vurdering af den.

Huawei Mate 20 Pro kommer med en spændende trådløs opladning, som den fx kan oplade andre enheder, som understøtter trådløs opladning. Derudover kan de oplade batteriet på hele 4.200 mAh fra 0-70 procent på bare 30 minutter via kabel. Den byder også på nyt kamera, ny forbedret EMUI software og ansigtopslåning med 3D Dot Projector.

Huawei Mate 20 Pro: Pris og tilgængelighed

Den Huawei Mate 20 Pro version, der kommer til Danmark, får 6GB RAM og 128GB lager. Den vil kunne købes i farverne sort, blå og twilight. Den blå model har en overflade med lidt struktur, som giver den et mat look og er samtidig mere resistent over for fedtfingre. Den vejledende pris lyder på 7.499 kroner. 

Huawei Mate 20 Pro kommer i salg hos alle landets forhandlere og operatører. Forudbestilling er allerede startet og den lander i butikkerne fra den 5. november.

Du kan også finde priser på Huawei Mate 20 Pro med og uden abonnement på Mobilpriser.dk

Huawei Mate 20 Pro mod iPhone XS Max og Galaxy Note9

Seneste nyt om emnet

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden fortsatte fortællingen. 16/10/2018 var der nyt om emnet i en historie med fokus på Huawei Mate 20 Pro er officiel – her er den – Forstættelsen om temaet kan læses her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.