Huawei Mate 20 rygter: Specifikationer og billeder

Huawei Mate 20 er en af de mest ventede mobiler i år, og interessen bliver helt sikkert ikke mindre med disse informationer.

Huawei Mate 20 rygter: Specifikationer og billeder

Hima er dens kodenavn. Huawei Mate 20 er dens kommende navn, og vi er utroligt spændte på den. Efter en utrolig succesfuld Mate 10 Pro og, specielt, P20 Pro er det klar at teknikinteresserede er spændte på den kommende storskærms mobil fra Huawei. Men der er også stort pres på Huawei for at levere noget exceptionelt, specielt fordi de selv mener Galaxy Note9 er for kedelig.

Men dømmer vi ud fra de specifikationer og billeder vi ser her, så bliver det nu endnu sværere at vente på en forhåbentlig snarlig lancering.

Læs også: Huawei sælger flere smartphones end Apple i 2. kvartal

Nye renderinger af Huawei Mate 20

De nye renderinger vi her ser af Mate 20, giver os et rigtig god indikation af, hvordan den endelig mobiltelefon kommer til at se ud. Lad os starte med at tage et kig på fronten af den, hvor vi ser en endnu mindre notch end P20 Pro. I den notch gemmer der sig et frontkamera og ovenover er gemt en aflang højttaler, hvilket kunne tyde på at den før stereohøjttalere. Opløsningen skulle være på 2244×1080. Det bliver interessant at se om Mate 20 Pro får flyttet fingeraftrykslæseren om på bagsiden.

Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 front. Foto: XDA-developers.com

Tager vi et kig på bagsiden, så finder vi et anderledes kamera designend på P20 Pro. Dvs. der er stadig tre sensorer og en blitz, de er bare placeret anderledes.

Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 kamera design. Foto: XDA-developers.com

På toppen af Mate 20 ser vi desuden et 3.5mm jackstik, hvilket mange andre producenter allerede har droppet. Vi synes dog stadig at det er rart at have.

Huawei Mate 20
Foto: XDA-developers.com

Specifikationer på Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 specifikationer og pris  
Chipsæt HiSilicon Kirin 980
RAM og lagerplads 6GB og 128GB
Display 6.3″ AMOLED 2244×1080
Kamera Tredobbelt kamera
Batteri 4,200 mAh
Software Android 9 Pie
Lyd 3.5mm jackstik, stereo højttalere
Forbindelser USB Type-C, trådløs opladning
Pris Stadig ukendt

Huawei Mate 20 pris og lancering

Prisen på Huawei Mate 20 kender vi desværre ikke endnu. Vi ser dog prisen på Huawei telefoner stige stødt for hver generation, men samtidig bliver de også mere og mere luksuriøse i deres materialer, indmad og specifikationer. Jeg tror vi kommer til at se en pris på omkring 7.000 kroner. 

Huawei Mate 20 skulle blive lanceret allerede i oktober måned, men vi har ikke hørt nogen officiel udmelding endnu.

Læs også: Huawei Mate 20 Pro kommer med flere store nyheder

Fortsættelsen:

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Efterfølgende d. 15/8/2018 publicerede vi sagen; Ny Motorola kopierer designet fra Apple og navnet fra HuaweiKlik her og læs artiklen.. Få også seneste nyt om temaet her.