Huawei Mate 40-serien lanceres den 22. oktober

Den 22. oktober bliver dagen hvor Huawei vil vise næste generation af flagskibstelefoner frem. Her forventes Huawei Mate 40, Mate 40 Pro og Mate 40 Pro+.

Huawei Mate 40-serien lanceres den 22. oktober

Der er godt gang i mobiltelefon-lanceringerne i denne tid. I morgen er det Apple med deres iPhone 12, i overmorgen er det OnePlus med deres OnePlus 8T og nu vil Huawei altså også være med. De har netop meddelt, at de i næste uge vil fremvise de næste telefoner i Mate-serien, Huawei Mate 40 Pro.

Huaweis Mate-serie er kendt for at være det ypperste Huawei kan præstere, med et ekstra fokus på lynhurtig ydelse, stor skærm og masser af kameraer. Og netop ydelse ser der også ud til at være fokus på med Mate 40, som Huawei vil lancere med et helt nyt Kirin-chipset. På twitter skriver Huawei: “unprecedented power is coming”, som netop indikerer ydelsen er i højsæddet. Skal man tro rygterne, så kunne dette desuden blive den sidste telefon fra Huawei med et Kirin-chipset.

Se også: De bedste priser på Huawei-telefoner

Huawei Mate 40 Pro bliver lynhurtig

Huawei Mate 40-serien, som består af Mate 40, Mate 40 Pro og Mate 40 Pro+, kommer med et helt nyt chipset fra Huawei, nemlig Kirin 9000. Kirin 9000 kunne meget vel blive den første 5nm chip med indbygget 5G.

I kameraafdelingen forventes et 108 megapixel hovedkamera med et periskopkamera med 5x optisk zoom. Herudover et ultra vidvinkelkamera og ToF-sensor. Huawei Mate 40 skulle også få en hurtig 66W-opladning.

Derudover er der endnu ikke meget vi ved om Huaweis Mate 40-serie, udover et par konceptbilleder, som man kan vælge at tro på eller lade være:

Læs også: Disse smartphones kan opgraderes til Huaweis eget styresystem

Kommer Huawei Mate 40 til Danmark?

Det kan vi endnu ikke svare på med sikkerhed. Men kigger vi lidt tilbage i tiden, så fik Danmark aldrig Huawei Mate 30 Pro at se. Til gengæld kom Huawei P40 Pro og P40 Pro+ officielt til Danmark. Spørger du os, så gør Huawei som de gjorde med den sidste Mate-telefon. Huawei kan på grund af et handelsforbud ikke handle med amerikanske virksomheder, heriblandt Google. Og som det ser ud lige nu, så går det handelsforbud ingen vegne.

Læs også: Test af Huawei Watch GT 2 Pro