Huawei P30 Pro: Opdatering til kameraet rulles ud

Huawei P30 Pro får nu sin første softwareopdatering siden den landende i butikkerne. Opdateringen indholder bl.a. nye funktioner til kameraet.

Huawei P30 Pro: Opdatering til kameraet rulles ud

Huaweis seneste flagskib, P30 Pro, blev præsenteret for lidt over en måned siden og var faktisk klar til salg i butikkerne med det samme. Siden da har den været blandt de mest populære telefoner på Mobilpriser.dk og høstede desuden 5 fine stjerner i vores anmeldelse. Nu skriver XDA-developers at telefonen modtager første softwareopdatering siden lanceringen. 

Huawei P30 Pro byder på masser af spændende nyheder, men kameraet er uden tvivl telefonens største force. Og det er netop dette der er fokus på at forbedre i opdateringen, som allerede har startet sin udrulning i hjemlandet.

Under lanceringen blev der fremvist en Dual View videooptagelse, som gjorde det muligt at optage video fra den primære sensor og telefotolinsen samtidig. Denne funktion kommer med denne opdatering, og gør det muligt at indfange videoer som denne:

Opdateringen kommer i de nærmeste dage

Som sagt er opdateringen rullet ud i Kina og vil de næste dage blive rullet ud i trin. Så der kan gå nogle dage endnu, men den er altså på vej. EMUI vil blive opdateret til version 9.1.0.153, og tager med sig seneste Android sikkerhedsopdatering.

Her er lidt om hvad opdateringen indeholder:

  • Adds Dual-view mode to Camera, allowing you to view the panoramic and close-up video images while recording.
  • Adds Charming portrait mode to Camera, allowing you to take portrait photos with more appealing blurring effects.
  • Huawei Vlog
  • Automatically generates highlight reels, applies effects templates, and creates MVs.
  • Integrates Google security patches released in April 2019 for improved system security. For more information on the security of Huawei EMUI system updates, please visit the official Huawei website.

Læs også: Så gode natbilleder tager Huawei P30 Pro