Huawei tester Android 9 Pie på P20 og P20 Pro

Huawei er gået i gang med at teste Android 9 Pie på deres to mest populære telefoner, Huawei P20 og P20 Pro.

Huawei tester Android 9 Pie på P20 og P20 Pro

Har du en Android mobiltelefon, så har du helt sikkert hørt om den kommende store opdatering, Android 9 Pie. Har du endda en Huawei, så er der gode nyheder.

Huawei har frigivet en liste over, hvilke af deres mobiler der bliver testet Android 9 Pie på lige nu. De populære P20 og P20 Pro er blandt dem, samt er syv andre af deres dyrere mobiltelefoner. Huawei er endda på jagt efter villige betatestere, som vil kunne teste softwaren frem til september måned, hvor softwaren forventes færdig.

Det er dog ikke altid sjovt, at skulle være betatester. Jo, man får prøvet ny software før alle andre, men der følger også en masse fejl med, som ofte kan være irriterende. Huawei meddeler dermed også, at softwaren ikke er stabil endnu og der vil være fejl i apps, samt batteriforbruget vil ikke være overdrevent. Men har du lyst alligevel, så kan du ansøge om at blive betatester.

Læs også: Huawei lancerer P20 i den populære farve Twilight

huawei android pie
Huawei er godt i gang med Android 9 Pie opdateringen. . Foto: gsmarena.com

Hvornår bliver Huawei P20 og P20 Pro opdateret?

Som det ser ud lige nu, så vil P20 modtage den endelige software inden P20 Pro, underligt nok. I slutningen af september måned vil de første Android 9 opdateringer rulle ud. Betatestere vil modtage den færdige software i starten af samme måned. 

Har du ikke en Huawei, men en anden Android, og er interesseret i Android 9 Pie til din mobiltelefon, så kan du følge med her:

Android 9 Pie: Opdateres min mobil – og hvornår?