Hvor tynd bliver iPhone 17 Air?

Den kommende iPhone 17 Air bliver den tyndeste iPhone nogensinde, men hvor tynd bliver den egentlig? Det kan du få et indtryk af her.

Hvor tynd bliver iPhone 17 Air?

iPhone 16-serien er lige på trapperne, men på trods af det er der fokus på næste års iPhone 17. Det er der blandt andet fordi, der næste introduceres i en iPhone 17 Air, påstår rygter.

Se også: Køb og sælg brugte iPhones

Den tyndeste iPhones nogensinde

Der er i dag kun syv dage til Apples iPhone 16-event, som du kan følge med i her på mobilsiden. Rygterne påstår dog, at iPhone 16 bliver en mindre opgradering, mens vi kan forvente mere nyt med iPhone 17-serien, der kommer i 2025.

Næste år introduceres nemlig en iPhone 17 Air, der bliver den første af sin slags. Det startede med MacBook Air, hvor efternavnet beskrev en tynd og let computer. Derefter kom iPad Air og nu er altså en iPhone Air også på vej.

iPhone 17 Air vil ikke være en topmodel, men vil derimod imponere ved at være ekstremt slank og let. Prismæssigt vil iPhone 17 Air blive placeret mellem iPhone 17 og iPhone 17 Pro-modeller. Den kan altså få en pris fra omkring 8.799 kr.

iPad Pro på 5,1 mm.

Se også: Google lancerer Pixel 9-serien: Bedre end iPhone?

Hvor tynd er iPhone 17 Air?

Spørgsmålet er dog, hvor tynd vi kan forvente iPhone 17 Air bliver? Det er der nogle ganske gode bud og forklaringer på.

Først og fremmest skal der være plads til en USB-C-indgang i iPhone 17 Air, så den kan altså ikke blive tyndere end det. Et USB-C-stik dog kun 2,6 mm højt – så tynd bliver den dog ikke.

Derimod kunne iPhone 17 Air blive omtrent så tynd som en iPad Pro, der er den tyndeste enhed fra Apple nogensinde. Den viser hvor tynd en iPad kan være, og måske også hvor tynd en iPhone kan være.

Den nye iPad Pro er 5,1 mm i 13 tommer varianten og 5,3 mm i 11 tommer varianten. Den er imponernede tynd, når man står med den i hånden.

Det er altså ganske sandsynligt, at en iPhone 17 Air vil være mellem 5,1 og 5,3 mm tynd. Til sammenligning er en iPhone 15 7,8 mm og en iPhone 15 Pro 8.25 mm.

Bliver iPhone 17 Air lidt over 5 mm i tykkelse vil den ikke kun være den tyndeste iPhone nogensinde, men også den tyndeste smartphone nogensinde.

Se også: De absolut bedste iPhones