Ingen Samsung Galaxy S8 mini på vej alligevel

For nyligt lød det, at Samsung ville lancere en mindre Galaxy S8 mini, men det sker ikke, meddeler en Samsung-ingeniør til en Twitter-tipster.

Ingen Samsung Galaxy S8 mini på vej alligevel

Hvis du har forhåbninger om en dag at købe en mindre Samsung Galaxy S8 mini, så må du formentlig finde et alternativ, for en sådan smartphone kommer slet ikke. Det skriver den kinesiske tipster, mmddj_china, i et tweet.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S8 mini på trapperne

Tipsteren har en lang række afsløringer bag sig, blandt andet af et frontpanel til Galaxy Note 8, Huawei Honor 9 og Oppo R11 – og nu skulle han altså være i besiddelse af ny insiderviden. I tweetet skriver han, at han har fået at vide af en Samsung-ingeniør, at der ganske enkelt ikke findes en Samsung Galaxy S8 mini.

Udover et løst rygte, som kom fra den kinesiske hjemmeside ITHome sidste uge, har der ikke været nogen indikationer på, at Samsung skulle føre mini-varianten i dets Galaxy S-serie tilbage på markedet. Ikke siden Samsung Galaxy S4 mini fra juni 2015 har Samsung lavet en mindre udgave af dets topmodeller.

Det er bestemt heller ikke utænkeligt, at Samsung mener, at den normale Galaxy S8 nu er blevet så ’lille’ takket være de reducerede skærmkanter, at der ikke længere er behov for en endnu mindre model med en tilsvarende mindre skærm. Ikke desto mindre er skærmen i Samsungs topmodeller kun blevet større og større og altså nu 5,8” i Galaxy S8.

Læs også: Samsung når igen rekordhøjt salg af Galaxy S8 i Sydkorea

Hvis en Samsung Galaxy S8 mini havde vækket din interesse, må du altså formentligt lede efter alternativer. En lille smartphone med en skærm under 5” med topspecifikationer hører dog efterhånden til sjældenhederne.