iOS 7.1 er den mest stabile version til dato

Nye tal bekræfter, at Apples udsendte opdatering sænker antallet af gange, hvor apps lukker ned uhensigtsmæssigt.

iOS 7.1 er den mest stabile version til dato

Der er da ikke noget mere irriterende, end at finde frem til noget i en app på sin iPhone, som så pludseligt fryser og lukker ned. Det hænder dog, men noget tyder på, at det hjælper at holde enheden opdateret. 

iOS 7.1 advarer om køb i apps – den første gang

Det er nye tal fra app-overvågningsvirksomheden Crittersism der bekræfter, at den såkaldte “crash rate”(sats for uhensigtsmæssig lukning af apps) er faldet til 1.6% efter opdateringen til iOS 7.1. Det skriver Design&Trend.

Sikkerhedshul på iPhone rettes med iOS 7.1

Den forhenværende iOS 6 version, der for mange er kendt som værende den mest stabile version til dato, havde en sats på over 2% sammen med iOS 6.1 og iOS 7. Siden Apple officielt udsendte iOS 7 d. 18. september, har der været adskillige fejl i systemet, nogle mere alvorlige end andre. De er dog rettet med iOS 7.1, selvom mange brugere nu melder om forøget batteriforbrug efter opdateringen

iOS 8: Nu skal Apples udskældte Kort forbedres

Har du endnu ikke fået opdateret din iPhone, iPad eller iPod Touch, så anbefaler jeg klar, at du får det gjort. Opdateringen forbedrer brugeroplevelsen betragtelig, og bringer et par brugbare funktioner med sig. Dem beskrev Mobilsiden i artiklen Apple udsender iOS 7.1 – hent den nu.

Kilde: Design&Trend