iPhone 14 får angiveligt et “komplet nyt design”

iPhone 14 kommer i 2022 og når det sker, bliver det med et komplet redesign, lyder det - det første siden iPhone X i 2017.

iPhone 14 får angiveligt et “komplet nyt design”

iPhone 13-serien er knap nok i butikkerne, men det stopper ikke med af lækager omkring næste års model, der jo så bliver til iPhone 14.

iPhone 14 får komplet redesign

En af de nyeste rygter kommer fra Bloombergs Mark Gurman, der hævder at vide, at iPhone 14 vil få et “komplet redesign”. Det første siden iPhone X kom i 2017.

Den relativt beskedne iPhone 13-opdatering var et hint om, at der var større ting på vej, sagde han. Gurman var tilbageholdende med detaljer om, hvad den nye hardware ville indebære, men tidligere rygter kan måske give et fingerpeg om, hvad vi kan forvente.

Især den ofte præcise analytiker Ming-Chi Kuo hævdede for nylig, at Apple ville begynde at droppe skærmens notch helt i 2022, begyndende med en iPhone 14 Pro, der ville bruge et frontkamera der er gjort plads til i en lille udskæring på skærmen ligesom vi ser hos mange Android-telefoner.

Der har været rygter om Touch ID under skærmen, men det er ikke sikkert, at dette ville være klar til 2022, hvis det overhovedet er tilfældet.

Se også: Test af iPhone 13

Kan få tykkere chassis

YouTuber Jon Prosser hævdede også at have renderinger baseret på billeder fra den nye iPhone fra den virkelige verden. Den nye model skulle angiveligt ligne en iPhone 4 i overstørrelse med en båndlignende ydre ring i titanium og et tykkere chassis.

Vi ville tage rapporterne med en vis forsigtighed. Uanset hvor præcise rapporterne måtte være, er den næste iPhone cirka et år væk. Der er stadig en chance for, at Apple kan foretage væsentlige ændringer, før de fastlåser designet til produktion. Uanset hvad slutresultatet bliver, tyder det fælles tema i lækagerne dog på, at iPhone 14 kan blive en vigtig fornyelse.

Andre rygter tyder på, at Apple måske vil droppe en mini iPhone fra sortimentet og erstatte den med en større “almindelig” model samt de sædvanlige Pro-tilbud.

Se også: Nyheder om iPhone

Flere nyheder om emnet

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 22/9/2021 kørte vi en ny vinkling på emnet De første test af iPhone 13 Pro og 13 Pro Max – Læs mere her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..