iPhone 6 dukker nu op med 5.1” skærm

Hidtil rygtedes iPhone 6 til at komme i to skærmstørrelser, men nye billeder spreder forvirring

iPhone 6 dukker nu op med 5.1” skærm

Hvis du har fulgt med på Mobilsiden.dk i den seneste tid, så har du nok bemærket de vedvarende rygter om, at den næste iPhone fra Apple med allerhøjeste sandsynlighed vil komme med en større skærm end tidligere. 

Vi har også nævnt, at iPhone 6 kommer i to udgaver – men tidligst til efteråret, da rygterne har peget i retning af en version på 4,7” og en større på 5,5”. Dog florerer der nu et billede på nettet, der angiveligt viser fronten på den kommende iPhone 6, og den lægger sig ikke op af de førnævnte skærmstørrelser. Det skriver AppleInsider

Apple iWatch klar til efteråret

På fotografiet, der ikke ligner tidligere koncept, så bliver fronten sammenlignet med den nuværende flagskibsmobil 5S. Herudfra har en udvikler forsøgt at fastslå skærmstørrelsen, der lyder på 5,07”. Han fastslår desuden, at skærmformatet er på 16:9 som på iPhone 5, 5C og 5S. Det betyder at udviklere ville kunne portere deres apps til formatet med lidt eller ingen yderligere arbejde. 

Apple iWatch i to udgaver

Apple har siden lanceringen af deres iPhone 5 holdt knusende fast i deres kerneværdi omkring skærmstørrelsen på en smartphone. Vi har dog også erfaret, at Apples salgsafdeling frygter Android’s høje salgstal, hvilket kan betyde et farvel til disse værdier. 

Apple: nyt Samsung-dokument er bevis på efterligning

Indtil videre må vi konstatere, at iPhone 6 rygtemøllen snurrer lystigt, og der altså ingen garanti kan gives for de lækkede informationer. Vi ser dog frem til udviklerkonferencen i juni hvor Apple løfter sløret for fremtidens iOS (styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch). Om der er overraskelse med iPhone lancering ved samme event, vil kun tiden vise. Vi forventer det dog ikke. 

Kilde: AppleInsider