iPhone 8 kan komme i fire forskellige farver

Står det til et nyt rygte, bliver den kommende iPhone 8 med en 5,8" stor OLED-skærm tilgængelig i fire farver, heriblandt en spejlblank finish.

iPhone 8 kan komme i fire forskellige farver

Annonceringen af iPhone 8 og de dertilhørende to øvrige iPhone 7s’ere nærmer sig med hastige skridt. Trods utallige rygter og afsløringer er der dog stadig flere uvisheder om de næste iPhones – blandt andet om farverne.

Læs også: Designer viser, hvordan iPhone 8 kan komme til at se ud

Det er vi dog måske blevet en anelse klogere på nu. Designeren Benjamin Geskin, som før har fremstillet knivsparke billeder af kommende iPhones, har nemlig fået insiderviden fra en kilde, skriver han i et tweet. I et andet tweet uddyber han, at iPhone 8 vil komme i fire forskellige farver, hvor den ene skulle en ny, særlig spejlblank finish.

iPhone 8
Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Denne farve har designeren forsøgt at illustrere ved at påføre farven på et cover og altså ikke iPhonens bagside. Ikke desto mindre giver det stadig en god idé om, hvordan en skinnende iPhone 8 vil komme til at se ud. En sådan finish kan dog have mange nuancer, og derfor har han også forsøgt at designe en sort spejlblank finish – lidt i stil med iPhone 7 i jetsort.

Det er endnu uvist, hvilke tre andre farver iPhone 8 kan købes i, men det må formodes at være nogle af de samme, som iPhone 7 i dag kan fås i. Til en start kunne denne iPhone købes i sort, jetsort, sølv, guld og rosaguld og senere hen også i rød.

Læs også: Video af iPhone 8-dummy viser det nye design frem

Apple ventes traditionen tro at afsløre den kommende iPhone 8 en gang i september måned sammen med en iPhone 7s og 7s Plus. Hvor de to sidstnævnte bliver meget lig de to nuværende iPhones, bliver iPhone 8 markant anderledes med en 5,8″ stor OLED-skærm, som dækker det meste af fronten. Home-knappen ser også ud til at forsvinde, men det er endnu uklart, om Apple skrotter fingeraftrykslæseren eller implementerer den under skærmen. Det er dog i hvert fald sikkert, at Apple kommer til at satse meget på avanceret 3D-ansigtsgenkendelse.