iPhone X forsalg: flere ugers ventetid efter få timer

Bare få timer efter den officielle start på forsalget er der flere ugers leveringstid på Apples iPhone X.

iPhone X forsalg: flere ugers ventetid efter få timer

Det er kun få heldige købere der kan se frem til at modtage den nye iPhone X med posten fra næste uge, når den nye Apple-topmobil får dansk salgsdebut.

Bare en timer efter denne kunne forudbestilles på Apples hjemmeside, lød den forventede leveringstid på 4-5 uger, mens den nu lyder på mellem 5 og 6 uger for samtlige modeller af iPhone X.

Se også:  iPhone X forsalg: sådan kommer du først i køen [TIP]

De lange leveringstider rejser spørgsmål om, hvor længe de næste købere skal vente, før de kan få fingrene i den nye Apple topmodel.

Fra kilder tæt på Apples underleverandør lyder det at forsyninger til iPhone X’s nye teknologier som OLED-displayet og Face-ID ansigtscanneren skaber flaskehalse i produktionen. Ifølge visse kilder vil forsyningen først matche efterspørgslen hen mod årsskftet.

Vil du sikre dig en iPhone X i den kommende fremtid, er der dog fortsat muligheder. Når iPhone X lander i forretningerne den 3. november, vil en mængde af de nye smartphones være tilgængelige til de første købere. Kødannelser vil dog være at forvente, hvorfor du skal regne med at troppe op tidligt foran din lokale telebutik.

Se også:  Rygte: iPhone X kan blive forsinket til december