iPhone X produktion ramt af yderlige forsinkelser

Kvaler med produktionen gør, at Apples nye iPhone X kun vil blive tilgængelig i begrænset omfang ved salgsstart.

iPhone X produktion ramt af yderlige forsinkelser

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apples nyeste iPhone X er selskabets mest ambitiøse smartphone længe, men det er derfor ikke helt trivielt for selskabet, at få produktionen på plads. Det er budskabet i investeringsselkabets Barron’s seneste analyse, hvor der er bekymring angående Apples evne til at fremstille telefon rettidigt.

Efter at have talt med led i Apples forsyningskæde, er investeringsselskabets analytiker, Christopher Case, overbevist om at Apple endnu ikke igangsat produktionen.

Ud fra hans oplysninger vil Apple starte med fremstille iPhone X i midten af oktober måned – blot to til tre uger fra salgsstart. Det skriver 9to5mac.

Se også:  Apple iPhone X stjæler fra iPhone 8’s forsalg

Når produktionen kommer op i marchfart, regner Case med, at Apple kan fremstille ti tusinde iPhone X telefoner dagligt. Det er ikke helt nok vurderer han. I Barron’s notat til investorer sås der tvivl om Apples evne til at imødekomme efterspørgslen, ikke bare ved salgsstart, men igennem resten af året. Julesalget kan blive ramt, noterer selskabet.

Når forsalget til Apples iPhone X går i gang den 27. oktober, kan det vises sig at være vigtigt at være forrest i køen, for udbuddet kan risikere hurtigt at slippe op.

Læs også:  Analytiker nedjusterer det forventede salg af iPhone X

Seneste nyt om Mobiltelefoner