iPhonen er mere populær blandt tenagere end nogensinde før

Undersøgelse: Rekordmange amerikanske teenagere ejer en iPhone og meget få af dem regner med at skifte til en Android.

iPhonen er mere populær blandt tenagere end nogensinde før

Amerikanske teenagere er vilde med Apples iPhone. Faktisk er den mere populær end nogensinde før, ifølge en ny undersøgelse fra investeringsbanken PiperJaffray.

I deres “Taking Stock With Teens” -undersøgelse deltog 8.000 teenagere, hvoraf 54 procent var drenge og 46 procent piger, med en gennemsnitsalder på 16,3 år. Undersøgelsen kunne afsløre, at hele 83 procent af dem ejede en iPhone. De blev også spurgt hvilket mærke af mobiltelefon de regnede med at købe næste gang, hvor 86 procent svarede iPhone.

Læs også: Qualcomm og Samsung vil ikke sælge 5G-modem til Apple

Undersøgelse iPhone
Hele 86 procent af de amerikanske teenagere regner med at købe en iPhone igen. Android må nøjes med 9 procent. Foto: PiperJaffray

Gode nyheder for Apple

At hele 86 procent, af så ung en målgruppe, helst vil have en iPhone er ret gode nyheder for Apple. Det betyder at de unge muligvis holder fast i iPhonen når de bliver ældre, specielt hvis de bliver låst i Apples økosystem. Både Apples services og tilbehørs-produkter er gode til netop dette.

Undersøgelsen viste også, at 27 procent af de unge ejede en smartwatch. 22 procent af dem regnede med at købe et Apple Watch inden for det næste halve år. 

Hele undersøgelsen kan læses her.

Læs også: Apple News Plus fik 200.000 abonnenter på 48 timer