Kamerafejl i Apple iPhone 6+: sådan finder du fejlen

En fejl i kameraet på visse iPhone 6 Plus gør, at Apple tilbyder en gratis reparation. Se her, hvorvidt din telefon skal repareres.

Kamerafejl i Apple iPhone 6+: sådan finder du fejlen

Har du købt en de første iPhone 6 Plus fra perioden mellem september 2014 og januar 2015, kan din iPhone 6 Plus være ramt af en fejl i kameraets hardware.

Fejlen er at finde i det bagvendte kamera, og vil opleves som uskarpe og slørede fotos.

For at udbedre fejlen, tilbyder Apple en gratis reparation af de ramte enheder.

Se også: iPhone 6 Plus-ejere storforbruger af data

Er din iPhone 6+ ramt?

Vil du have vished om, at din iPhone 6 plus virker som den skal, kan du foretage et check af din iPhones serienummer på følgende support-side. Dit serienummer kan du finde ved at følge vejledningen her. 

Er din telefon en af de ramte enheder, kan du kontakte Apples tekniske support eller en autoriseret Apple forhandler, som derefter vil varetage reparationsforløbet.

Er din telefon ramt af andre skader, som eksempelvis en revnet skærm, skal du dog være opmærksom på at det kan medføre ekstra omkostninger i forbindelse med reparationen.

Historien er ikke slut

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden gik videre med historien. 25/8/2015 gik vi videre med en nyhedsartikel med fokus på Brintteknologi giver iPhone ugelang driftstidKlik her for artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..