Kantløse Xiaomi Mix spottet i turboudgave

Den vilde Xiaomi Mix er på vej i en vildere ’Evo’ variant med kraftigere processor.

Kantløse Xiaomi Mix spottet i turboudgave

Mange måbede, da den kinesiske mobilproducent Xiaomi lancerede deres kantløse Mix-mobil. Kanterne omkring displayet er nemlig så smalle, at når du ser mobilen forfra ser du nærmest kun skærm.

Læs også:  Xiaomi MIX – en topmobil der helt dropper kanterne

Det er en god ting, for producenten benyttede lejligheden til at klemme et kæmpemæssigt 6,4 tommer display ned i mobilen.

Hvad mobilen til gengæld ikke fik, er dagens hurtigste mekanik – men den skulle nu være på vej, da en særlig ’Evo’-udgave nu er spottet i testprogrammet GeekBenchs arkiver.

Her ses det, hvordan den kommende topmobil får en MSM8998-processor ombord, også bedre kendt som Snapdragon 835 fra Qualcomm.

Med den nye motor vil Mix Evo få gavn af dobbelt så mange processorkerner og en ydelse som placerer den mellem 20 og 30 procent foran den eksisterende Snapdragon 821-processor. Den er, som i forgængeren, parret op med 4GB RAM.

Se også:  Fusk med pressefotos: Xiaomi Mi Mix er ikke ‘kantløs’

Xiaomi mix evo geekbencj
Foto: Geekbench.com

Software af ældre dato

Den nye processor ledsages dog ikke at den nyeste software. Her er kun Android 6.0 ombord, dermed er fødes topmobilen med en halvandet år gammel version af Android i stedet for den aktuelle Android 7.1.1.

Hvornår telefonen vil debutere er uvist, men med de første tests på plads, er en lancering i det indeværende kvartal sandsynlig.

Se også:  Xiaomi Mi 5s – en forfærdelig oplevelse [TEST]