Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 8 lækket

De måske hidtil bedste billeder af den kommende Galaxy Note 8 fra Samsung er blevet lækket af Twitter-tipsteren evleaks.

Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 8 lækket

Der er lige knap tre uger til Samsung løfter sløret for en af efterårets helt store topmodeller: Galaxy Note 8. Som med de fleste andre smartphopnes, er har det ikke været muligt for Samsung at holde hemmelighederne bag lukkede døre, og det ses endnu en gang.

Læs også: Nye billeder viser Samsung Galaxy Note 8 frem fra alle vinkler

Den velkendte Twitter-tipster evleaks, som efterhånden ingen introduktion længere kræver, er nemlig igen på pletten med hele to nye, store afsløringer.

I et tweet har han delt det, der er det måske hidtil bedste billede af Samsung Galaxy Note 8 – eller i hvert fald det mest korrekte, da der er tale om et pressefoto. Billedet viser Galaxy Note 8 i farven Midnight Black – altså den fuldstændig sorte udgave ligesom Galaxy S8 i samme farve.

Det første nye pressefoto viser ikke så meget nyt i forhold til de mange tidligere 3D-renderinger, der er dukket op. Det viser til gengæld det endelige design med det baggrundsbillede, som Samsung formentlig kommer til at benytte i topmodellen.

Designmæssigt ser Samsung ud til at fortsætte med samme strategi som de foregående år. Grundlæggende bygger den altså på designet fra den foregående Galaxy S-topmodel – i dette tilfælde Galaxy S8 – men hvor hjørnerne ikke er nær så afrundede. Der er med andre ord samme Infinity Display at finde, som ventes at have en størrelse på 6,3” og samme aflange 18,5:9-format.

Tirsdag formiddag delte evleaks så endnu et billede, som viser Galaxy Note 8 med den tilhørende stylus frem både for- og bagfra. Her ses den i både sort og guld.

I forhold til Galaxy Note 7, som endte med at blive tilbagekaldt to gange og for nyligt relanceret under navnet Galaxy Note FE, er den største forskel afskaffelsen af de fysiske kapacitive knapper og home-knappen. De forsvandt nemlig i Galaxy S8 og S8+ og blev lavet om til softwareknapper, og derfor er det heller ikke så overraskende, at det samme bliver tilfældet med Galaxy Note 8.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8 – pris og tilgængelighed ude

Samsung har allerede bekræftet, at Galaxy Note 8 bliver afsløret onsdag den 23. august. Her ventes den at få et prisskilt i den absolutte høje ende: 999 euro eller hvad der formentlig vil svare til 7.499 kroner. Bliver dette prisen på Galaxy Note 8, vil den altså være 800 kroner end sidste års Galaxy Note 7.