Konkurrence: Vind en Motorola G6 Plus

Nu kan du blive den heldige vinder af den fantastiske Motorola G6 Plus. Deltag i konkurrencen her.

Konkurrence: Vind en Motorola G6 Plus

Det er ikke mange dage siden, at vi blev færdige med vores anmeldelse af den lækre Motorola G6 Plus. Her på redaktionen er vi overbevist om, at dette er telefonen, der genstarter Motorolas succes i Danmark. 

Motorola G6 Plus er en fantastisk smartphone, til en meget fornuftig pris. Nu kan du blive den heldige vinder af et eksemplar af den.

I vores anmeldelse af telefonen var vi begejstede for dens display, batteritid, Motorolas geniale Moto Display og ikke mindst dens flotte ydre. Telefonens software er en nærmest ren udgave af Android, tilpasset med mindre og meget anvendelige funktioner fra Motorola. Samtidig lover Motorola Android P til den, samt løbende sikkerhedsopdateringer.

En nærmest uhørt ting på en smartphone til den pris, er et kamera med en blænde på f/1.7. I samme prisklasse er fx. Nokia 6.1 med blænde f/2 og Huawei P20 med en blænde på f/1.8.

Vi gav Motorola G6 Plus den flotte karakter 5,5 ud af 6 stjerner:

Motorola Moto G6 Plus
Motorola G6 Plus fik hele 5,5 ud af 6 stjerner. Foto: Mobilsiden.dk

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du svare på to spørgsmål:

  • Hvilken fordel giver et kamera blænde på F1.7?
  • Har du haft en Motorola mobil før, hvis ja hvilken?

Du deltager i lodtrækningen ved, at svare i vores kommentarfelt herunder artiklen.

Alle seriøse svar er med i lodtrækningen om at vinde telefonen. Du må kun svare én gang.

Mobilsiden.dk trækker lod blandt svarene onsdag den 13. juni kl. 13.00. Vinderen vil få direkte besked. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 10 dage, trækker vi en ny vinder. 

Held og lykke!

Læs også: Motorola Moto G6 Plus – Alt det mobil man har brug for [TEST]

Efterfølgende nyt om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. d. 24/5/2018 fulgte vi historien op med artiklen Motorola Moto G6 Plus – Alt det mobil man har brug for [TEST] – Læs mere her. Se også seneste nyt om tematikken her..