Lad din telefon hjælpe dig med madlavningen

Når der skal kokkeres til de helt små, kan smartphonen være til stor hjælp.

Lad din telefon hjælpe dig med madlavningen

Telefonen ligger alligevel i lommen når madlavningen står på, så hvorfor ikke bede den om hjælp, når husets mindste munde skal mættes. Selvom det ofte er nemt og økonomisk at alliere sig med babymos fra brands som Ellas Kitchen, så kan man også selv stå for produktionen af lækker babymad, ved hjælp af sin smartphone. For der er nemlig endeløse muligheder for inspiration og guidning hvis man kigger sig lidt for.

Babyer har ligesom voksne mennesker brug for den rette balance i kosten af næring og vitaminer, og hvis man køber færdigproduceret babymos fra den trofaste hjælper Ellas Kitchen ved man at ens børns behov bliver dækket. Dog kan man også selv sørge for at få behovene dækket, og selv være med til at prioritere hvad man fodrer sit barn med. Og hvis det er inspirationen der mangler, så er der uden tvivl råd for det.

Vores smartphone er blandt vores bedste venner i dag, og hvis den alligevel ligger i lommen eller på køkkenbordet, kan den vel lige så godt inddrages i madlavningen. Hvis man kigger sig lidt for i app store eller Google Play butikken, kan man finde inspirerende apps, der bidrager til produceringen af lækker og næringsfyldt babymos.

Læs ogaå:  Babyer bruger i stigende grad smartphones

De forskellige apps kan, udover at guide dig igennem madlavningsprocessen, fortælle hvordan næringsindholdet af de forskellige måltider er. På den vis kan du være sikker op at dit barn får den næring det har brug for, og samtidigt kan du tilføje eller fjerne elementer du ikke ønsker at dit barn skal indtage, og erstatte det med andre råvarer.

Køber man færdiglavet babymos ved man hvad der er i af næring, fordi det står på pakken, men det kan være svært at gardere sig mod specifikke råvarer eller at tilføre ekstra næring. Du kan få al den hjælp du behøver af din smartphone, det eneste den ikke kan, er at lave maden for dig.

Historien slutter ikke her

Siden vi bragte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 2/11/2016 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med et indlæg om Motorola Moto G4 Plus – Fornuften hersker [TEST] – Læs videre her. Få også seneste nyt i sagen her..