Lækkede pressefotos: Her er Huawei Mate 9

Den gigantiske mobilproducent Huawei er efter alt at dømme på vej med endnu en topmodel i form af Huawei Mate 9. Se de lækkede fotos, og hvad de afslører.

Lækkede pressefotos: Her er Huawei Mate 9

Vi er på den tid af året, som alle mobilinteresserede elsker. Det er nu alle de store producenter viser deres nyeste mobile flagskibe frem, og foruden de allerede præsenterede produkter fra Samsung, Sony og senest Apple, ja så er der heldigvis endnu flere topmobiler på vej.

Én af dem, vi helt sikkert forventer at se i den kommende tid, er den næste store mobil fra Huawei, Huawei Mate 9, og netop i dag er der dukket en lang række skarpe pressefotos op af den formodede super-tablet. De angivelige billeder af den store telefon afslører både informationer om farverne, størrelser og andre interessante detaljer.

De formodede billeder af Mate 9 er dukket op på den kinesiske platform Weibo og opsamlet af AndroidPure, og de lader til at være ret troværdige. Det ses bl.a., at den nye telefon får et dual kamera setup, præcist som det er tilfældet med Huaweis P9-Serie.

Læs også:  Huawei Mate 8: Stor telefon med lang standby-tid [BRUGERTEST]

Huawei Mate 9
Foto: Weibo.com (ichangezone)

Det ses yderligere, at det netop er samarbejdet med LEICA, som fortsætter fra P9-mobilerne, og de to kamerasensorer ser ud til at blive akkompagneret med dual flash – én på hver side.

Under kameraet befinder sig den velkendte fingerscanner fra Huawei, som vi også finder på tidligere Huawei-telefoner, heriblandt Nexus 6P.

Kigger man på fronten af telefonen så er det formentlig et frontkamera, en føler for opkald, samt højtaleren, vi kan spotte. Nederst på enheden ses desuden Huaweis logo, som også er et kendt træk fra den kinesiske producent.

Se også: Næste års Samsung Galaxy S8 kan få dual-kamera

Billedet af telefonens forside kan muligvis også afsløre, hvornår vi skal forvente at se mere til Mate 9, idet der nederst på displayet ses datoen 18. november. Hertil skal det nævnes, at forgængeren Mate 8 netop blev lanceret i november måned sidste år, hvorfor en lancering omkring samme tid synes sandsynlig.

Sidst men ikke mindst, så afslører et andet billede de mulige konfigurationer af mobilerne, samt deres forventede pris i kinesiske Yuan, en valuta der er meget tæt på den danske.

Se denne: Specifikationer på Huaweis 7″ Google-tablet dukker op

Huawei Mate 9

Det ses, at en basismodel af Mate 9 med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads vil koste 3.199 yuan. En lidt større udgave med 4GB og 128GB hukkommelse står til 3.899 yuan. Endeligt findes den største udgave af Mate 9 med hele 6 GB RAM og 256GB lagerplads til 4.700 yuan.

I danske kroner vil priserne ved en simpel konvertering, som nævnt, lande på nogenlunde det samme niveau, men efter alt at dømme skal vi forvente nogen noget højere priser, når Huawei Mate 9 engang lander i butikkerne.

Læs også: Huawei lancerer kvindemobilerne Nova og Nova Plus