LG annoncerer ny 5,5 tommer LCD til brug i LG G4

Ny skærm med bedre kontrast og lysstyrke er sat i masseproduktion til brug i LG G4 der lanceres sidst på måneden.

LG annoncerer ny 5,5 tommer LCD til brug i LG G4

LG G4 er sat til at blive lanceret sidst på måneden, men allerede nu løfter LG sløret for den nye skærm som den kommende topmodel kommer til at indeholde.

Der er tale om et display på 5,5 tommer med QHD (1440×2560 pixels) med 538 ppi. LG kalder selv lanceringen for et kvantespring indenfor farveskala og lysstyrke idet skærmen kan prale af mere præcise og livlige farver med en 120% sRGB farveskala.

Yderligere fortæller LG at skærmen tilbyder 50% bedre kontrast i forhold til G3 og lysstyrken er blevet forøget med 30% uden det kan ses på batteriforbruget, det leder til en dybere sort farve og generelt skarpere billeder.

Sidst men ikke mindst har LG inkorporeret en teknologi de kalder Advances In-Cell touch (AIT) som gør trykskærmen utrolig sensitiv, så meget at den kan registrere tryk selv om der er vanddråber på skærmen. Det forventes ikke at LG bliver modstandsdygtig overfor vand, så det betyder nok ikke alverden i den sammenhæng, men hvorvidt den nye LCD skærm kan leve op til de lovprisninger den modtager i deres egen pressemeddelelse, får vi at se når telefonen lanceres sidst på måneden.

Kilde: Engadget