LG G6: Så kom den danske pris og tilgængelighed

LG når lige akkurat at blive først med det slanke 18:9 format i deres LG G6 flagskib

LG G6: Så kom den danske pris og tilgængelighed

Det var længe usikkert, hvornår LG ville introducere deres LG G6 flagskib til Danmark.
Mobilen har været til salg i det koreanske hjemmemarked i et stykke tid, mens både den amerikanske og europæiske lancering er blevet udskudt et par gange.

Nu er det dog sikkert, at den vil finde vej til de danske telehylder. På Elgigantens facebook-side lyder det, at man nu kan forudbestille mobilen – eksklusivt hos butikskæden.

Mobilen får debut den 27. april – dagen før Samsungs konkurrerende Galaxy S8 får debut. LG G6 kan forudbestilles allerede nu til en debutpris på i alt 5.799 kroner. G6 fås enten i sort eller hvid.

Se også:  Mulig salgssucces: LG G6 salgstal overhaler G5’s

En storskærm i kompaktformat

Med G6 er sydkoreanske LG den første mobilproducent der satser på et smallere displayformat for at klemme en større skærm ned i mobilen.

Med sit 18:9 displayformat lykkedes det at få 5,7 tommer til at fylde mindre, end forgængeren LG G5 og dens 5,3” display.

Kameramæssigt byder G6 igen på et dobbeltkamera med et ultravidvinkel og standardoptik, begge moduler er i denne omgang på 13 megapixels.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 821 quad-core med 4GB RAM, mens der 32GB lagerplads og et 3.300 mAh batteri at arbejde med.

Se også Disse smartphones kommer i april