LG lancerer G Pad III – tablet med indbygget kickstand

LG slipper en ny generation af deres G-tablet ud. Den kommer med både kickstand og pen.

LG lancerer G Pad III – tablet med indbygget kickstand

LG’s G-fornavn er ikke kun forbeholdt selskabets flagskibstelefoner. Sydkoreanerne er her også leveringsdygtige i tabletformat med tredje generation af deres G-Pad.

G Pad III kommer med et 10,1” display med Full HD opløsning og 16:10 format, mens den mindre 8 tommers variant skrottes i denne omgang. Herligheden fylder i alt 256 x 168 x 7,9 mm og vejer i alt 510 gram – den er derfor ikke nær så slank og elegant end alterantiver som iPad air eller Samsung Galaxy Tab S2.

Motorkraften leveres af en octa-core processor på 1,6 GHz ledsaget af 2GB RAM, android 6.0 og et 6.000 mAh stort batteri. Altså ikke noget der vil slå nogle hastighedsrekorder.

Se også:  Xiaomi Mi Pad 3 lækket – interessant tablet/laptop hybrid

En praktisk detalje er dog eN indbygget kickstand, der gør, at du kan stille G Pad III fra dig når du ser film eller browser nettet. Vinklen kan indstilles trinløst fra 0 til 70 grader.

Både for- og bagkamera byder på 5 megapixels og der er 32GB lagerplads at rute med.

Tabletten debuterer i dag i det sydkoreanske hjemmemarked til vejledende 429.000 KRW, svarende til omtrent 2.600 kroner. LG oplyser, at en version med indbygget pen, vil udkomme til foråret.